Στεφάνου: Το πακέτο μέτρων δόθηκε στα κόμματα

15:27 27/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το νέο πακέτο μέτρων έχει σταλεί σήμερα στα κόμματα, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, προσθέτοντας ότι τα κόμματα δεσμεύτηκαν να δώσουν τις δικές τους προσεγγίσεις και τοποθετήσεις επί του πακέτου.

Σε δηλώσεις του μετά τη σημερινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ο κ. Στεφάνου είπε ότι «σήμερα το πρωί έχει αποσταλεί το πακέτο μέτρων στα κόμματα, όπως είχε συμφωνηθεί χθες στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τους αρχηγούς ή εκπροσώπους

των κομμάτων, στην οποία συνάντηση έγινε ενημέρωση και συζήτηση επί των μέτρων. Τα κόμματα έχουν δεσμευτεί σύντομα να δώσουν τις δικές τους προσεγγίσεις και να έχουν τις δικές τους συγκεκριμένες τοποθετήσεις επί αυτού του πακέτου».

Ανέφερε ότι «κάποια κόμματα έκαναν μια πρώτη προσέγγιση αλλά είναι θέμα των κομμάτων να αναφερθούν στις δικές τους θέσεις και τις δικές τους προσεγγίσεις. Αυτό το οποίο εμείς ως κυβέρνηση θα θέλαμε να πούμε είναι όπως αυτή η διαδικασία προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς για να μπορέσουμε να προωθήσουμε εκείνα τα οποία υπάρχουν μέσα στο πακέτο μέτρων».

Ο κ. Στεφάνου, απαντώντας σε ερώτηση, δεν απέκλεισε και δεύτερη συνάντηση των κομμάτων με τον Πρόεδρο για το θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα