Στη δικαιοσύνη ο φάκελος του ΣΔΟΕ με τα πολιτικά πρόσωπα

09:48 23/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στον εισαγγελέα μεταβιβάζεται, με εντολή του πρωθυπουργού, ο φάκελος που έχει καταρτίσει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος σχετικά με πολιτικά πρόσωπα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται σε οικονομικού χαρακτήρα αδικήματα. Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Γιάννη Στουρνάρα να παράσχει το ΣΔΟΕ στον εισαγγελέα κάθε δυνατή βοήθεια που θα ζητηθεί για το θέμα αυτό.

Από τη Ρώμη, ο κ. Σαμαράς

διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο, τα σενάρια περί επιβολής νέου φόρου στα ακίνητα και περικοπών στα αναπηρικά επιδόματα. Ο πρωθυπουργός, ο οποίος εμφανίζεται ικανοποιημένος από τις επαφές του στην ιταλική πρωτεύουσα έγινε δεκτός μαζί με τους ομολόγους του που συμμετείχαν στη διεθνή διάσκεψη κεντροδεξιών κομμάτων, από τον Πάπα Βενέδικτο, ο οποίος απηύθυνε έκκληση υπέρ προστασίας των χριστιανικών αρχών, για να μην υπερισχύσει μόνο το κέρδος.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης προβάλλουν, σήμερα, την δήλωση του πρωθυπουργού, με την οποία ευχαριστεί τους Ιταλούς για την συμπαράστασή τους προς τη χώρα μας. «Θέλω να ευχαριστήσω τους Ιταλούς διότι ήταν πάντα φίλοι μας και έδειξαν μεγάλη αλληλεγγύη προς τους Έλληνες. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ», δήλωσε ο κ. Σαμαράς στη δημόσια ιταλική τηλεόραση Rai.

Keywords
Τυχαία Θέματα