Στη Λάρνακα Ρουμάνος δραπέτευσε από αυτοκίνητο της Αστυνομίας

17:21 31/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ρουμάνος 22 χρόνων κατάφερε σήμερα το πρωί ενώ προσερχόταν με άλλους κρατούμενους στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για να δικαστεί για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στο Ζύγι, άγνωστο πως, να βγάλει από τα χέρια του τις χειροπέδες και να αποδράσει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 22χρονος είχε μεταφερθεί μαζί με άλλους 12 κρατουμένους από τη Λευκωσία προκειμένου να παρουσιαστούν ενώπιον του Δικαστηρίου Λάρνακας.

Ο 22χρονος, ήταν δεμένος με χειροπέδες με άλλο συγκρατούμενο του και βρισκόταν σε αυτοκίνητο της Αστυνομίας. Ωστόσο την ώρα που αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα

του αυτοκινήτου για να κατέβουν οι κρατούμενοι, ο Ρουμάνος άγνωστο πως, κατάφερε να βγάλει τις χειροπέδες από τα χέρια του και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αστυνομικοί που βρίσκονταν κοντά στο αυτοκίνητο υπέδειξαν ότι ο Ρουμάνος έτρεξε προς την κατεύθυνση πολυκατοικιών που βρίσκονται πλησίον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Ανδρες της Αστυνομίας άρχισαν αμέσως έρευνες για εντοπισμό του δραπέτη ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Η Αστυνομία διερευνά επίσης τον τρόπο με τον οποίο ο 22χρονος κατάφερε να βγάλει από τα χέρια του τις χειροπέδες, χωρίς τη χρήση κλειδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα