Στην τουριστική έκθεση Matka στη Φινλανδία η Πάφος

17:14 18/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Για τη Φιλανδία, όπου θα συμμετάσχει στην έκθεση Matka αναχώρησε η εταιρεία τουριστικής ανάπτυξης και προβολής περιφέρειας Πάφου και σημαντικός αριθμός ξενοδόχων της επαρχίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας τουριστικής ανάπτυξης και προβολής περιφέρειας Πάφου, η διοργάνωση που διαρκεί τέσσερις ημέρες άρχισε από χθες και θα διαρκέσει μέχρι της 20 Ιανουαρίου.

Η Πάφος, προστίθεται στην ανακοίνωση, μέσα από τις επαφές που έχουν διευθετηθεί με διοργανωτές ταξιδίων και άλλους

επαγγελματίες και μέσω σωρείας άλλων προωθητικών ενεργειών που θα γίνουν άμεσα, προσδοκά φέτος να αναχαιτίσει την πτωτική πορεία του 2012 και να ανακτήσει τις απώλειες.

Μεσοπρόθεσμος στόχος παραμένει η περαιτέρω ένταξη της Πάφου στα προγράμματα διακοπών Φινλανδών διοργανωτών ταξιδίων αλλά και η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου. Ενώ η αγορά αυτή διαφαίνεται να έχει μια αρκετά καλή προοπτική, αρκετό ενδιαφέρον για πακέτα διακοπών στην Πάφο και μια θετική κινητικότητα για το καλοκαίρι του 2013, η μείωση των πτήσεων και ο σφοδρός ανταγωνισμός οδήγησε σε περίπου 20% μείωση στις αφίξεις κατά το 2012.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της εταιρείας τουριστικής ανάπτυξης και προβολής περιφέρειας Πάφου και των ξενοδόχων για αύξηση του τουρισμού της Πάφου, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην να γίνει περισσότερο γνωστή στη φινλανδική αγορά με διάφορους τρόπους, όπως συμμετοχή ξενοδόχων σε κοινές προωθητικές ενέργειες, με την εταιρεία τουρισμού (ΕΤΑΠ) και διοργανωτές ταξιδιών, φιλοξενία τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στην Πάφο για μια καλύτερη γνωριμία με τον προορισμό αλλά και πιθανή διοργάνωση παρουσίασης της τουριστικής Πάφου σε δεκάδες τουριστικούς πράκτορες ή και κοινή στη Φινλανδία, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Αναζητήσεις
मटकासटी
Τυχαία Θέματα