Στην υποστήριξη Προέδρου Χριστόφια στη συλλογή υπογραφών υπέρ Οτσαλάν, αναφέρεται ο τουρκικός Τύπος

18:15 21/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Vatan, σε άρθρο της με τον τίτλο «Υπογραφή από τον Χριστόφια στην εκστρατεία του Οτζαλάν» γράφει ότι και ο «Ε/κ ηγέτης» όπως χαρακτηρίζει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια υποστήριξε την εκστρατεία συλλογής υπογραφών για ελευθερία στον Αμπτουλάχ Οτσαλάν που συνεχίζεται στην Ευρώπη.
Κατά την επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε από την Συνομοσπονδία Κουρδικών Συνδέσμων Ευρώπης στις ελεύθερες περιοχές, τα μέλη του Συνδέσμου συναντήθηκαν με τον κ. Χριστόφια, με τον Πρόεδρο της Βουλής και τον Αρχιεπίσκοπο

Κύπρου Χρυσόστομο ΙΙ.

Οι Κύπριοι αρμόδιοι τόνισαν ότι υποστηρίζουν το διάλογο μεταξύ Οτσαλάν και Τουρκίας και ότι η επιτυχία του χρονοδιαγράμματος διαλόγου περνάει από την «ελευθερία του Οτσαλάν».

Ο «Ε/κ ηγέτης» Χριστόφιας, όπως είπε, που δέχθηκε την αντιπροσωπεία στο Προεδρικό Μέγαρο και είχε συζήτηση επί μια ώρα- είπε στην κουρδική αντιπροσωπεία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είπε ότι υποστηρίζει «την εκστρατεία υπογραφών και υπογράφω διότι πιστεύω πως οι απόψεις του Οτσαλάν θα φέρουν ειρήνη στην Μέση Ανατολή».

Keywords
Τυχαία Θέματα