Στηρίζει την Ελλάδα ο Ολάντ

14:12 25/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη και δεν υπάρχει θέμα για τη θέση της Ελλάδας στην ευρωζώνη, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο των Ηλισίων, στο Παρίσι.

Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη και δεν υπάρχει θέμα για τη θέση

της Ελλάδας στην ευρωζώνη, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό Ο κ. Ολάντ, πρόσθεσε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αποδείξει την αξιοπιστιά της με την εφαρμογή των οικονομικών μέτρων και των μεταρρυθμίσεων, με τρόπο, όπως ανέφερε, που να μπορεί να τα αντέξει ο ελληνικός λαός. Βρίσκομαι εδώ για να διαβεβαιώσω ότι η Ελλάδα θα κάνει ότι πρέπει και θα τα καταφέρει να κερδίσει τη θέση της στην Ευρώπη, ανέφερε από την πλευρά του ο Έλληνας πρωθυπουργός, ενώ επανέλαβε την ανάγκη να υπάρξει ανάπτυξη, για να βγει η χώρα από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης άμεσα.

Η ανάκαμψη της οικονομίας είναι η προϋποθεση για να πιάσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει, τόνισε ο κ. Σαμαράς, σημειώνοντας ότι οι χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα έχουν ανάγκη από ελπίδα και αξιοπρέπεια, ώστε να υπάρχει κοινωνική συνοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα