Στις 2 και 3 Νοεμβρίου συζητά η Βουλή το πόρισμα Πολυβίου

12:05 13/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια απογευματινών συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων, θα συζητηθεί το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στις 11 Ιουλίου.

Αυτή ήταν η απόφαση της σημερινής άτυπης σύσκεψης αρχηγών και εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

Η

απόφαση πάρθηκε για πρακτικούς λόγους λόγω του ότι υπήρχε η επιθυμία να ολοκληρωθεί η συζήτηση σε δύο διαδοχικές συνεδρίες του σώματος και υπήρχε πρόβλημα απουσίας κάποιων Βουλευτών σε αποστολές της Βουλής στο εξωτερικό. Η διάρκεια της συζήτησης παραμένει η ίδια, δηλαδή μεταξύ έξι και εφτά ώρες.

Σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γενικός Εισαγγελέας ενημέρωσε τη σύσκεψη για τις εξελίξεις που υπάρχουν όσον αφορά στη λεγόμενη επιτροπή αποζημιώσεων στα κατεχόμενα, όπου έχουν υποβληθεί περίπου 60 νέες αιτήσεις τις πρώτες έξι μέρες Οκτωβρίου.

Παράλληλα, ο Υπουργός Αμυνας Δημήτρης Ηλιάδης και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Στυλιανός Νάσης ενημέρωσαν τους αρχηγούς και εκπροσώπους των κομμάτων για την κατάσταση όσον αφορά τα πυρομαχικά στην Παλώδια.

Η νομοθετική εργασία της Βουλής των Αντιπροσώπων θα διεξαχθεί σήμερα το πρωί.

Keywords
Τυχαία Θέματα