Στο αεροδρόμιο Λάρνακας και στο Πύργο ελέγχου ο Υπ. Συγκοινωνιών

14:06 31/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Την ευχή το 2012 να είναι ένας χρόνος που θα βοηθήσει ώστε “να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία”, εξέφρασε σήμερα ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Ευθύμιος Φλουρέντζου, προσθέτοντας ότι με την πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση στο θέμα των υδρογονανθράκων κατοχυρώνονται τα δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας και για τις επόμενες γενιές.

Σε δηλώσεις στον Πύργο Ελέγχου του Αεροδρομίου Λάρνακας όπου έκοψε τη Βασιλόπιττα και συνομίλησε με τους

εργαζομένους, ο Υπουργός ανέφερε ότι «έχουμε έρθει σε μιαν καθιερωμένη επίσκεψη για να δούμε τους ανθρώπους που εργάζονται αυτές τις ημέρες στα αεροδρόμια και στους Πύργους Ελέγχου, να τους ευχηθούμε καλή δύναμη και να μοιραστούμε λίγη ώρα μαζί τους».

“Ευχόμαστε ότι το 2012 θα είναι ένας χρόνος ο οποίος θα βοηθήσει ώστε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Είμαστε σίγουροι ότι με την πολιτική την οποία ακολουθούμε, ιδιαίτερα στο θέμα των υδρογονανθράκων, κατοχυρώνουμε τα δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, όχι μόνο τώρα, αλλά και για τις επόμενες γενιές», είπε.

Πρόσθεσε ότι «η Κυβέρνηση με κάθε σοβαρότητα προχώρησε στον διορισμό Συμβουλευτικής Επιτροπής από ειδικούς στο θέμα ούτως ώστε να την συμβουλεύσουν στη χάραξη της πολιτικής, η οποία θα οδηγήσει στην ορθολογιστική διαχείριση των υδρογονανθράκων”.

“Είμαστε σίγουροι ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα», είπε.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι το 2011 ήταν για την Κύπρο ένας δύσκολος χρόνος, ο κ. Φλουρέντζου είπε ότι «σίγουρα ήταν ένας δύσκολος χρόνος για την Κύπρο”.

“Είναι γνωστά όλα τα γεγονότα τα οποία συνέβησαν, ο τόπος μας μπήκε σε μία δοκιμασία, άφησε πληγές και ευελπιστούμε ότι αυτές οι πληγές θα επουλωθούν γιατί πρέπει να βλέπουμε το μέλλον, είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε το μέλλον και προς αυτήν την κατεύθυνση κοιτάζουμε», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα