Συγχαίρει και ευχαριστεί τα μέλη και πελάτες της η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα

20:20 28/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα συγχαίρει και ευχαριστεί «τα μέλη και πελάτες του Συνεργατικού Κινήματος για την ωριμότητα, την υπομονή που επέδειξαν και πλήρη συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας με το προσωπικό όλων των Συνεργατικών Ιδρυμάτων».

Σε ανακοίνωσή της η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, ταυτόχρονα, «συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους αξιωματούχους των Συνεργατικών Εταιρειών, ιδιαίτερα τους Γενικούς Διευθυντές και το προσωπικό, τους, τη Συνεργατική Εταιρεία

Μηχανογράφησης και όλους όσοι στελέχωσαν τον όλο μηχανισμό που λειτούργησε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας άψογα».

Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα ευχαριστεί «την διευθυντική ομάδα της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας και το προσωπικό που όλες αυτές τις μέρες συνεργάστηκε παραδειγματικά με την Επιτροπή και το Γενικό Διευθυντή της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας για τον καταρτισμό και υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος που ακολουθήθηκε σήμερα».

«Είμαστε σίγουροι πως με την ίδια υπευθυνότητα το προσωπικό των Συνεργατικών Εταιρειών, τα μέλη και πελάτες μας θα εξακολουθήσουν να συμπεριφέρονται κατά τον ίδιο τρόπο», αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση.

Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα διαβεβαιώνει «τα μέλη και πελάτες μας πως το Συνεργατικό Κίνημα στο σύνολο του και η κάθε Συνεργατική Εταιρεία ξεχωριστά θα συνεχίσουν να στέκουν δίπλα στα μέλη και πελάτες τους περισσότερο από κάθε άλλη φορά για να τους βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν». -

Keywords
Τυχαία Θέματα