Συγκέντρωση ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ στο Σύνταγμα κατά της πολιτικής κυβέρνησης και τρόικας

20:34 31/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πλατεία Συντάγματος συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας.

Στην ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλούσε τους εργαζόμενους να δηλώσουν με δυναμικό τρόπο και με την παρουσία τους την αντίθεσή τους στα μέτρα της διαθεσιμότητας, των απολύσεων, και των μετατάξεων,

που προβλέπονται για το δημόσιο τομέα, δια μέσου της δήθεν αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων. Στην ίδια ανακοίνωση καλούνται οι εργαζόμενοι ν’ αντισταθούν στο σχέδιο διάλυσης των Δημοσίων Υπηρεσιών όπως προωθείται μέσα από τις πρωτοφανείς περικοπές στους τομείς της υγείας, της παιδείας, της κοινωνικής ασφάλισης, της εξαφάνισης των εργασιακών σχέσεων και του κοινωνικού κράτους.

Στη συγκέντρωση είχε δηλώσει συμμετοχή και η ΓΣΕΕ, η οποία σε ανακοίνωσή της, υπογράμμισε ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι δεν μπορούν να μείνουν αδιάφοροι στις αποφάσεις των ισχυρών της Ευρώπης και στα πρόσφατα γεγονότα στην Κύπρο. Στην πλατεία Συντάγματος έχει συγκεντρωθεί και ομάδα από τους Αγανακτισμένους ενώ μοτοπορεία πραγματοποίησαν και Αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές. Λόγω της συγκέντρωσης, η αστυνομία έχει κλείσει το σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα ενώ κλειστή παραμένει η λεωφόρος Αμαλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα