Συμφέροντα πίσω από την καθυστέρηση του νομοσχεδίου για το ηλεκτρονικό στοίχημα

14:32 13/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ερωτήματα διατυπώνει ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού για το νομοσχέδιο για ρύθμιση του ηλεκτρονικού στοιχήματος με αφορμή την καθυστέρηση που παρατηρείται, όπως αναφέρει, στην προώθησή του από τη Βουλή, παρόλο που έχουν δοθεί επανειλημμένες υποσχέσεις για ολοκλήρωση της συζήτησης και οι οποίες δεν τηρούνται.

Σε γραπτή δήλωση ο κ. Κυπριανού διερωτάται “γιατί ενώ υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι το νομοσχέδιο θα εγκρινόταν πριν το Πάσχα,

πριν δηλαδή την έναρξη των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η έγκριση του ακόμα εκκρεμεί με αποτέλεσμα την απώλεια εσόδων από τα κρατικά ταμεία”.

“Ποια συμφέροντα επιβάλλουν να μην παταχθεί η ύπαρξη των online casino που λειτουργούν αρρύθμιστα και σε βάρος των οικονομικών συμφερόντων του κράτους και τελικά πόσο ισχυρά είναι αυτά τα συμφέροντα που κατορθώνουν να κρατούν δέσμια ακόμα και τη Βουλή των Αντιπροσώπων, ώστε αυτή να μην προωθεί αποφασιστικά νομοθεσία για να αντιμετωπιστεί ένα φαινόμενο που φορτώνει στην κυπριακή κοινωνία πολλαπλά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα”, διερωτάται ο κ. Κυπριανού.

Στην γραπτή δήλωση αναφέρει ακόμη ότι “η Βουλή των Αντιπροσώπων έχει υποχρέωση να θέσει τέρμα στην ψιθυρολογία που αναπτύσσεται από διάφορες πλευρές και αυτό θα το πετύχει αν προωθήσει το σχετικό νομοσχέδιο στην Ολομέλεια για ψήφιση, το συντομότερο δυνατό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα