Συνάντηση ΚΟΠ και Τ/κ Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στη Ζυρίχη

08:33 5/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συνάντηση ΚΟΠ και Τ/κ Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στη Ζυρίχη

Σήμερα, στις 12:00 το μεσημέρι (ώρα Κύπρου) είναι προγραμματισμένη στη Ζυρίχη η συνάντηση των εκπροσώπων της ΚΟΠ και της Τ/κ Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου με στόχο να καταλήξουν και να υπογράψουν προσωρινή διευθέτηση για το ποδόσφαιρο στην Κύπρο, βασισμένη στα καταστατικά της FIFA και

της UEFA.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, της συνάντησης θα προεδρεύσει ο Πρόεδρος της FIFA Γιόζεπ Μπλάτερ ενώ παρών θα είναι και ο Πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί.

Η Κυπριακή αποστολή βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Ζυρίχη με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Τον κ. Κουτσοκούμνη συνοδεύουν ο 1ος Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Γιώργος Κούμας, ο 2ος Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Ανδρέας Σάντης και ο 2ος Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Νικολάου.

Τετραμελής είναι η αποστολή της Τ/κ Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, της οποίας ηγείται ο Πρόεδρος Hasan Sertoglu.

Στόχος από τη σημερινή συνάντηση είναι να προκύψει γραπτή συμφωνία με την οποία θα υπογραμμίζονται τα βήματα που θα πρέπει να γίνουν για την πρόοδο του ποδοσφαίρου σε ολόκληρη την Κύπρο, με την έγκριση της FIFA και της UEFA.

Ενδεχόμενη συμφωνίας μεταξύ των δύο μερών, θα πρέπει να επικυρωθεί από τις Γενικές Συνελεύσεις τόσο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όσο και της Τουρκοκυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα