Συνάντηση Προέδρου ΔΗΣΥ με Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο

13:03 5/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης της κυπριακής ναυτιλίας απασχόλησαν σημερινή συνάντηση του Προέδρου του ΔΗΣΥ και υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη με αντιπροσωπεία του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, υπό τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Eugen Adami.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις «τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης» της κυπριακής ναυτιλίας, ιδιαίτερα, όπως είπε, εάν

ληφθεί υπόψη η προοπτική της διασύνδεσής της με τον τομέα της ενέργειας.

Στη συνάντηση ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είχε την ευκαιρία, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, να επαναλάβει τη σημασία που ο ίδιος αποδίδει σε μια εκ των σημαντικότερων βιομηχανιών της κυπριακής οικονομίας. Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επανέλαβε επίσης τη δέσμευσή του να περιληφθούν συγκεκριμένες πολιτικές, που αποτελούν και εισηγήσεις των ίδιων των εκπροσώπων του τομέα, στο προεκλογικό του πρόγραμμα και θα έχουν άμεση προτεραιότητα στην περίπτωση που αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης.

Από πλευράς του ο Γενικός Διευθυντής του Επιμελητηρίου Θωμάς Καζάκος είπε ότι παρουσίασαν στη συνάντηση τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης της κυπριακής ναυτιλίας, υπενθυμίζοντας ότι συνεισφέρει κατά 7%-8% στο ΑΕΠ και απασχολεί 4.500 υπαλλήλους, στην Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα