Συναυλία με εισιτήριο τρόφιμα, διοργανώνει αύριο ο Δήμος Λάρνακας

14:23 18/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με το σύνθημα «Μαζί μπορούμε», ο Δήμος Λάρνακας διοργανώνει αύριο Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, φιλανθρωπική συναυλία με τη γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου. Η συναυλία που αρχίζει στις 8.30 το βράδυ, σκοπεύει στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάρνακας και των άπορων οικογενειών που στηρίζει.

Το κοινό, αντί εισιτηρίου θα προσφέρει στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα του

Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Δημοτική Πινακοθήκη,  ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης ανέφερε ότι «ως συνέχεια της προσπάθειας μας που ξεκινήσαμε πριν μερικούς μήνες με τη δημιουργία του  Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας, σκοπός του οποίου είναι η έμπρακτη στήριξη, συμπαράσταση και βοήθεια στα προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζουν αρκετές οικογένειες στη Λάρνακα, ο Δήμος μας με το σύνθημα «Μαζί μπορούμε», διοργανώνει αύριο Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012, στις 8.30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας φιλανθρωπική συναυλία με τη γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου. Η συναυλία αυτή εκτός από την καλλιτεχνική της ιδιότητα έχει και αυτή της φιλανθρωπίας αφού ακριβώς, έχει σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου».

Πρόσθεσε ότι «ο τρόπος που επιλέξαμε να γίνει η βοήθεια αυτή εφικτή, δεν είναι με την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού, αλλά,  το κοινό που θα παρακολουθήσει τη συναυλία, αντί εισιτηρίου θα προσφέρει στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ειδικά διαμορφωμένα κουτιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Με αυτό τον τρόπο, η βοήθεια θα είναι άμεση αφού, οι Υπηρεσίες του Δήμου Λάρνακας με τη σειρά τους θα διανέμουν τα τρόφιμα στις οικογένειες που στηρίζουν».

Αφού ανέφερε ότι το «κοινό καλείται κατά προτίμηση να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας, όπως όσπρια, κονσέρβες, ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι, δημητριακά, παξιμάδια, μπισκότα, κουλούρια, ζαχαρούχο γάλα, παιδικό γάλα, παιδικές τροφές και άλλα» ο Δήμαρχος Λάρνακας είπε πως «η αναγκαιότητα για τη συλλογή όσο το δυνατό περισσοτέρων αγαθών με την ουσιαστική προσφορά των δημοτών προς τις οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη αποτελεί μέγιστη  βοήθεια προς το συνάνθρωπο μας».

Ο Δήμος Λάρνακας, συνέχισε «στέλνει με αυτό τον τρόπο το δικό του μήνυμα υποστήριξης και βοήθειας προς τους πολίτες που έχουν ανάγκη. Η Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας και Εθελοντισμού του Δήμου Λάρνακας, αφουγκράζεται τα μηνύματα των καιρών και έτσι έχει δημιουργήσει το Δημοτικό Παντοπωλείο Λάρνακας για να βοηθήσει οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη».

Ταυτόχρονα κάλεσε τους δημότες της Λάρνακας «να παρευρεθούν στην συναυλία και με την παρουσία και εισφορά τους να στηρίξουν τις δικές μας οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη».

Ο κ. Λουρουτζιάτης είπε ακόμα ότι «το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2012 από το Δήμο Λάρνακας  με σκοπό την ενίσχυση οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης. Μέ

Keywords
Τυχαία Θέματα