Συνεχίζεται η περιοδεία σε σχολεία της Πάφου για συγκέντρωση τροφίμων

11:42 17/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Μέριμνας στο Δήμο Πάφου Μαρία Ζαβρού , ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σοφοκλέους και το μέλος της Επιτροπής Φαίδωνας Φαίδωνος συνεχίζουν την περιοδεία τους στα εκπαιδευτήρια της Πάφου με στόχο την συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πάφου. Η συγκέντρωση τροφίμων από τα υπόλοιπα εκπαιδευτήρια θα συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες ενώ ανάλογες εκδηλώσεις προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα γίνουν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Η κ. Ζαβρού ανέφερε στο ΚΥΠΕ

πως τόσο ο Δήμος Πάφου σε συνεργασία με την ΠΟΒΕΚ και ομάδα εθελοντών της Πόλης συνεχίζουν να καταβάλλουν προσπάθειες για αντιμετώπιση του προβλήματος. Η κ. Ζαβρού ανέφερε πως την ερχόμενη Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί διάλεξη με θέμα «οικονομική κρίση και οι κοινωνικές επιπτώσεις» στο Πολυχώρο Πολιτισμού Παλιάς Ηλεκτρικής στο πλαίσιο της οποίας οι παρευρισκόμενοι θα προσκληθούν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ο κ. Σοφοκλέους ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και οι αυξανόμενες ανάγκες το Κοινωνικού παντοπωλείου απασχόλησαν αρκετές φορές την αρμόδια Επιτροπή αφού όπως πρόσθεσε, ο αριθμός των οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες στην Πάφο έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα στις 800.

Ο κ. Σοφοκλέους είπε επίσης πως πάρθηκε απόφαση να αρχίσει εκστρατεία συλλογής τροφίμων με την τοποθέτηση ειδικών κουτιών έξω από υπεραγορές όπου ο κόσμος θα μπορεί να παραδίδει συγκεκριμένα είδη πρώτης ανάγκης που θα αγοράσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα