Συνελήφθη 27χρονος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

15:37 27/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σε 23 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, ιδιαίτερα διαμερισμάτων, στην περιοχή της Αγίας Θέκλης, εμπλέκεται 27χρονος, ο οποίος συνελήφθηκε στις 18 Αυγούστου σχετικά με υπόθεση διάρρηξης και κλοπής στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Σε σημερινές του δηλώσεις, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης είπε ότι συνελήφθηκε στις 18 Αυγούστου 27χρονος σχετικά με υπόθεση διάρρηξης και κλοπής στην Επαρχία Αμμοχώστου.

«Ζητήθηκε η κράτηση του και παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι και τις 24 Αυγούστου, όπου και ανανεώθηκε για άλλες έξι ημέρες (η κράτηση του). Κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων

παραδέχτηκε ότι κατά την περίοδο Ιουνίου 2012 και 18 Αυγούστου διέπραξε στην περιοχή Αγίας Θέκλης 23 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, ιδιαίτερα διαμερισμάτων και πρόκειται για κλαπείσα περιουσία, η οποία  υπολογίζεται πέραν των 30.000 ευρώ», πρόσθεσε.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι δεν έχει εντοπιστεί στην κατοχή του οποιαδήποτε περιουσία.
«Ισχυρίστηκε ότι την πώλησε σε κάποια πρόσωπα στην Λευκωσία, χωρίς να δώσει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες και συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση αυτή», συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι η κλαπείσα περιουσία αφορά  χρηματικά ποσά και διάφορα χρυσαφικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα