Συνελήφθη στα κατεχόμενα ο Ρουμάνος ο οποίος καταζητείτο για την υπόθεση απόπειρας φόνου στη Πάφο

21:42 11/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συνελήφθη ο 28χρονος από τη Ρουμανία ο οποίος καταζητείτο από τις 8 Οκτωβρίου από τις αστυνομικές αρχές ως ύποπτος για την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον   38χρονης Ρουμάνας. Ο 28χρονος συνελήφθηκε από «αστυνομικούς» του ψευδοκράτους οι οποίοι στην συνέχεια τον παρέδωσαν στα ΗΕ . Τα ΗΕ στην συνέχεια τον παρέδωσαν στις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας .

Η 38χρονη Ρουμάνα είχε εντοπιστεί με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και μέσα σε λίμνη αίματος πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από την πολυκατοικία που διαμένει στην περιοχή Κάτω Περβόλια στην Κάτω Πάφο.

Λίγο πριν χάσει τις

αισθήσεις της, η 38χρονη ανέφερε ότι τα τραύματα προκλήθηκαν από κτυπήματα που τις κατάφερε στο κεφάλι με σκεπάρνι ο 28χρονος εν διαστάσει σύζυγος της επίσης από την Ρουμανία.

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής ανέφερε πως η Αστυνομία είχε εξασφαλίσει μαρτυρία εναντίον του 28χρονου ο οποίος συζούσε στο παρελθόν με το θύμα και κατόπιν τούτου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, οι τσακωμοί μεταξύ της 38χρονης Ρουμάνας και του εν διαστάσει συζύγου της ήταν συχνοί. Πριν μάλιστα λίγες ημέρες η 38χρονη κατήγγειλε τον εν διαστάσει σύζυγος της στην Αστυνομία ότι την απειλούσε ότι θα της έκανε κακό.

Ο 28χρονος έχει ήδη μεταφερθεί και κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα