Συνελήφθησαν 8 άτομα ηλικίας 16-24 χρονών στη Λάρνακα για ναρκωτικά

18:05 17/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα και τέθηκαν υπό κράτηση οκτώ πρόσωπα ηλικίας 16 – 24 ετών από τη Λάρνακα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και παράνομης κατοχής φυτών κάνναβης.

Της σύλληψης τους, προηγήθηκε έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία 21χρονου από τη Λάρνακα, εντός της οποίας βρίσκονταν επίσης ένας 16χρονος, ένας 17χρονος, μία 17χρονη, ένας 18χρονος, ένας 19χρονος, ένας 20χρονος και ένας 24χρονος.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν

συνολικά 105 γραμμάρια κάνναβης, επτά χάπια έκσταση, επτά φυτά κάνναβης και το χρηματικό ποσό των €290, ενώ στην κατοχή των νεαρών εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λάρνακας, όπου ανακρινόμενοι, φέρονται να κατονόμασαν τον 21χρονο ως τον προμηθευτή των ναρκωτικών, ενώ ο 21χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι τα χρήματα που εντοπίστηκαν στην κατοχή του, ήταν προϊόν εμπορίας ναρκωτικών.

Σήμερα, ο 21χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης.

Η ΥΚΑΝ Λάρνακας (Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα