Συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα για τη φωτιά στο Κοινοτικό Ιατρείο Α. Αναργύρων

15:52 24/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αλλα δύο άτομα συνέλαβε σήμερα η Αστυνομία στη Λάρνακα σχετικά με την υπόθεση φωτιάς που έβαλαν άγνωστοι στο Κοινοτικό Ιατρείο του Συνοικισμού Αγίων Αναργύρων Β στην Λάρνακα, τη Κυριακή του Πάσχα, 15 Απριλίου.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χρήστος Ανδρέου ”τα δύο άτομα, ηλικίας 17 χρόνων, συνελήφθηκαν σήμερα, τέθηκαν υπό κράτηση και ανακρίνονται, ύστερα από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε εναντίον τους”.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά στο Κοινοτικό Ιατρείο του Συνοικισμού

Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται δίπλα από την Εκκλησία της Αγίας Θέκλης, ξέσπασε τις πρωινές ώρες της 15ης Απριλίου, Κυριακής του Πάσχα.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία αποκαλύφθηκε ότι άγνωστα άτομα αφού έσπασαν τις προθήκες του κτιρίου όπου στεγάζεται το Κοινοτικό Ιατρείο, έριξαν μέσα κροτίδες με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά. Οι ζημιές ξεπερνούσαν τις 20 χιλιάδες ευρώ και μεταξύ των ζημιών ήταν ο εξοπλισμός του ιατρείου και φαρμακευτικά σκευάσματα.

Υστερα από περαιτέρω έρευνες και εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκαν μαρτυρίες και συνελήφθηκαν τρία άτομα, ηλικίας 14, 16 και 22 ετών τα οποία και προφυλακίστηκαν και βρίσκονται ακόμα υπό κράτηση ύστερα από διάταγμα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας. Μετά από περαιτέρω εξετάσεις εξασφαλίστηκαν μαρτυρίες για ακόμα δύο άτομα ηλικίας 17 χρόνων οι οποίοι συνελήφθηκαν σήμερα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ο κ. Ανδρέου στις δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ είπε ότι ”η Αστυνομία θα είναι αμείλικτη και θα επιδείξει μηδενική ανοχή σε όσους ενέχονται στην εγκληματική αυτή ενέργεια. Είμαστε αποφασισμένοι να οδηγήσουμε τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης” κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα