Σύντομα ναυλωμένες πτήσεις από Λίβανο σε Πάφο

15:03 7/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αναμένεται σύντομα η έναρξη προγράμματος ναυλωμένων πτήσεων από το Λίβανο προς την Πάφο.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ναυλωμένων πτήσεων και προγραμμάτων διακοπών από το Λίβανο για την Πάφο αναμένεται να αρχίσει στις 13 Ιουλίου και να συνεχιστεί μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου 2012 με δύο πτήσεις την βδομάδα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Παράλληλα, με σκοπό την προβολή της Πάφου, καθώς και την προώθηση των ναυλωμένων πτήσεων και των προγραμμάτων διακοπών, φιλοξενούνται αυτή την βδομάδα στην Κύπρο

120 τουριστικοί πράκτορες από τον Λίβανο, οι οποίοι θα ξεναγηθούν σε διάφορα σημεία της Πάφου.

Επίσης, από τις 8 μέχρι τις 14 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Πάφο συνεργείο από τηλεοπτικό κανάλι του Λιβάνου, για γυρίσματα σε κάθε γωνία της Πάφου με σκοπό μέσα από ένα ντοκιμαντέρ να προβληθεί η πόλη, τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και γενικότερα το τι έχει να προσφέρει στο ταξιδιωτικό κοινό του Λιβάνου.

Πρωτεργάτες της πρωτοβουλίας για την έναρξη ναυλωμένων πτήσεων από το Λίβανο προς Πάφο είναι ξενοδόχοι της Πάφου, Λιβάνιος διοργανωτής ταξιδίων και στήριξη παρείχαν ο ΚΟΤ, Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ), η Hermes Airports και ο τουριστικός οργανισμός ΑEOLOS.

Τόσο η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, όσο και ο Λιβάνιος διοργανωτής ταξιδίων, καθώς και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι θεωρούν την εξέλιξη αυτή πολύ θετική και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για διασφάλιση της επιτυχίας του εν λόγω προγράμματος. Με την πιθανή επιτυχία του προγράμματος, θα δοθεί η ευκαιρία για περαιτέρω ενέργειες στη λιβανική αγορά και με συγκεκριμένους σχεδιασμούς και δράσεις να επιτευχθεί στο άμεσο μέλλον η επέκταση προγραμμάτων πτήσεων και ανάπτυξη του τουρισμού από την αγορά του Λιβάνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα