Τα 6 SOS προϊόντα που πρέπει να βάλεις στην τσάντα σου πριν βγεις στο κρύο!

10:01 11/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Οι θερμοκρασίες πέφτουν ολοένα και περισσότερο. Αλλά μάντεψε! Σε αυτό εδώ το post θα συζητήσουμε με μαθηματικούς όρους και θα μάθουμε πώς το κρύο λειτουργεί αντιστρόφως ανάλογα με την εμφάνισή μας. Σε απλά ελληνικά : όσο η θερμοκρασία πέφτει, η εμφάνισή σου ανεβαίνει! Και γίνεσαι ολοένα και πιο όμορφη! Αρκεί σήμερα και τις επόμενες μέρες που θα κάνει κρύο να φτιάξεις ένα SOS Kit και να βάλεις μέσα beauty αγαθά που θα σώσουν την επιδερμίδα σου από το κρύο! 

Ενυδατική προσώπου

Μια πλούσια

ενυδατική προσώπου, ανάλογα πάντα και με τον τύπο του δέρματός σου είναι must have για την τσάντα σου ώστε να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου κατά την διάρκεια της ημέρας. Προσοχή όμως: αν φοράς make up, η ενυδατική που μπορεί να φορέσεις από πάνω απλώς θα σε ανακουφίσει από την αίσθηση τραβήγματος!
Αν έχεις πολύ αφυδατωμένη επιδερμίδα η νέα Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator της Clinique (€40.90) θα σε ανακουφίσει απόλυτα!

Body Balm

Νιώθεις ακόμη και την επιδερμίδα του σώματός σου να σε τραβάει μέσα στην ημέρα; Τότε ανήκεις στην κατηγορία εκείνη που υποφέρουν πραγματικά. Το La Roche Posay Lipikar είναι το απόλυτο Body Balm που νιώθεις να δημιουργεί πραγματικά ένα προστατευτικό φιλμ ανάμεσα σε εσένα και το κρύο! Βεβαίως, αρχικά η σύνθεσή του μοιάζει να είναι πολύ παχύρρευστη ωστόσο όσο κάνεις μασάζ πάνω στην επιδερμίδα σου, τόσο ευκολότερα απλώνεται.

Ορός βαθιάς ενυδάτωσης!

Αν η επιδερμίδα σου είναι τόσο αφυδατωμένη σε σημείο που υποφέρεις τότε η κρέμα από μόνη της δεν αρκεί! Για ακόμη πλουσιότερη ενυδάτωση θα χρειαστεί να βάλεις στην τσάντα σου και έναν βαθύ ενυδατικό ορό όπως το Rose Ultra Moisture Serum της Ren (€64.08) σε μορφή ελαίου. 
Προσοχή: αν έχεις μακιγιαριστεί δεν οφελεί να κουβαλάς το serum στην τσάντα σου. Καν’το μόνο αν είσαι αμακιγιάριστη και αν ξέρεις ότι πρόκειται να περάσεις πολλές ώρες στο κρύο.

Κρέμα χεριών

Χέρια που σκάνε; Είναι συχνό φαινόμενο! Προστάτευσέ τα με γάντια όμως πριν τα φορέσεις άπλωσε στα χέρια σου μια γενναιόδωρη ποσότητα ενυδατικής κρέμας. Και κάτι ακόμη σημαντικό: κάθε φορά που πλένεις τα χέρια σου βγάλε από την τσάντα σου την ενυδατική σου και άπλωσε με απαλές κινήσεις μασάζ. Η Vaseline Healing cream είναι ό,τι πρέπει για τα πραγματικά σκασμένα χέρια. Ποσότητα ίση με ένα φουντούκι αρκεί να ενυδατώσει τα χέρια μας. Πράγμα που σημαίνει ότι την κρατάς πολύ, πολύ καιρό!

Κρέμα ποδιών

Εννοείται ότι είναι υπερβολή να έχεις στην τσάντα σου μια θερμαντική κρέμα ποδιών. Εκτός, βεβαίως, αν πρόκειται να πας για yoga ή άλλου είδους άθληση με γυμνά πόδια! Η νέα θερμαντική κρέμα Hansaplast είναι ιδανική. Κι ένα tip που θα σε κρατήσει ζεστή περισσότερο: πριν βγεις από το σπίτι σου άπλωσε ελάχιστη ποσότητα θερμαντικής κρέμας και βάλε τις κάλτσες σου. Τέλεια!

Lip balm

Τα χείλη μας είναι το πρώτο σημείο που βάλλεται από το κρύο. Δεν αρκεί, όμως, να έχεις απλώσει lip balm πριν φύγεις από το

Keywords
Τυχαία Θέματα