Τέλος Νοεμβρίου οι τελικές συστάσεις για το μέλλον του τραπεζικού τομέα

12:35 28/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (ΚΤΚ) με σημερινή της ανακοίνωση χαιρετίζει τη δημοσίευση στις 26 Ιουνίου της Ενδιάμεσης Έκθεσης της Ανεξάρτητης Επιτροπής για το Μέλλον του Τραπεζικού Τομέα της Κύπρου, καλώντας τα ενδιαφερόμενα μέρη να υποβάλουν τα σχόλιά τους μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

“Η ενδιάμεση έκθεση

δίνει μια εκτενή αναφορά συστάσεων, τις οποίες η ΚΤΚ εξετάζει προσεκτικά”, αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΚΤΚ.
Σύμφωνα με την ΚΤΚ, αρκετές από τις συστάσεις της Επιτροπής αφορούν θέματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της Κυβέρνησης, της Βουλής των Αντιπροσώπων καθώς και άλλων ρυθμιστικών φορέων και η ΚΤΚ προσβλέπει σε στενή συνεργασία μαζί τους προκειμένου να καθοριστεί ο τρόπος δράσης σε σχέση με τις συστάσεις.

Η ΚΤΚ σημειώνει ότι η Επιτροπή αναμένει να λάβει σχόλια σχετικά με την ενδιάμεση έκθεση της έως το τέλος Ιουλίου, έτσι ώστε να προχωρήσει στις τελικές συστάσεις έως το τέλος Νοεμβρίου και ενθαρρύνει τα ενδιαφερόμενα μέρη να συμβάλουν σε αυτή τη διαδικασία διαβούλευσης, “ούτως ώστε η τελική έκθεση να μπορέσει να προσκομίσει την πληρέστερη δυνατή συμβολή στην ταχεία αποκατάσταση του κυπριακού χρηματοπιστωτικού τομέα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα