Θανατηφόρο δυστύχημα στην Ορόκλινη με θύμα 41χρονο από την Ελλάδα

15:52 18/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Ορόκλινη της επαρχίας Λάρνακας, με θύμα τον Αναστάσιο Τερίζη 41 χρόνων από την Ελλάδα, ο οποίος αύριο θα γιόρταζε τα γενέθλια του. Ο άτυχος Τερίζης ήρθε στην Κύπρο πριν από δύο εβδομάδες και διέμενε στην Ορμήδεια, προς αναζήτηση εργασίας.

Ο 41χρονος εντοπίστηκε ώρες μετά το δυστύχημα από πολίτη ο οποίος περπατούσε σε υπό κατασκευή

δρόμο απέναντι από τη Λίμνη της Ορόκλινης. Ο πολίτης ειδοποίησε την Αστυνομία μόλις αντιλήφθηκε τον Τερίζη να βρίσκεται νεκρός δίπλα από τη μεγάλη κυβισμού μοτοσυκλέτα του (13 αλόγων), η οποία δεν έφερε αριθμούς εγγραφής και ήταν διαγραμμένη από το 2007.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι από τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν φαίνεται ότι κατά την διάρκεια της νύχτας, πιθανότατα τις πρώτες πρωινές ώρες από μαρτυρία που εξασφάλισε η αστυνομία, 41χρονος ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού φαίνεται να έχασε τον έλεγχο της σε κάποιο σημείο του δρόμου, συγκεκριμένα σε μια στροφή, με αποτέλεσμα να καταλήξει 100 μέτρα εκτός της Λεωφόρου σε υπό κατασκευή δρόμο.

Ο κ. Ανδρέου ανέφερε ακόμα ότι «φαίνεται πως ο θάνατος του άνδρα ήταν ακαριαίος. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας ο 41χρονος δεν έφερε κράνος ασφαλείας, ενώ σημαντικό ρόλο στην πρόκληση του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος έπαιξε η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός της μοτοσυκλέτας».

Keywords
Τυχαία Θέματα