Δεν φέρει τραύματα που να δείχνουν την αιτία του θανάτου του ο 37χρονος αστυνομικός

07:48 11/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση 17:10

Φως στα αίτια του θανάτου του 37χρονου αστυνομικού Παναγιώτη Γεωργίου από την Καλαβασό θα ρίξει η αυριανή νεκροτομή, καθώς τα εξωτερικά τραύματα που έφερε δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως να προκάλεσαν το θάνατό του.

Ο 37χρονος Παναγιώτης Γεωργίου έχασε τη ζωή του γύρω στις 1.15 τα ξημερώματα, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας παρά το Μαρί.

Σύμφωνα με το Διευθυντή της Τροχαίας Δημήτρη Δημητρίου, «κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε το έλεγχο του αυτοκινήτου, χτύπησε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και ακολούθως ακινητοποιήθηκε στη δεύτερη λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου».

Ο κ. Δημητρίου είπε ότι ο 37χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Δημητρίου είπε ότι εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι ο θάνατος του δεν προκλήθηκε από τα εξωτερικά τραύματα που έφερε.

Σύμφωνα με το Διευθυντή της Τροχαίας, οι ζημιές στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου ήταν ελαφρές, ενώ ούτε στο εσωτερικό υπήρχαν σημάδια που να φανερώνουν ότι ο οδηγός χτύπησε κάπου.

«Τι ακριβώς προκάλεσε το θάνατό του 37χρονου θα δείξει το αποτέλεσμα της αυριανής νεκροτομής», είπε.

Η Αστυνομία διερευνά ακόμα κατά πόσον ο 37χρονος φορούσε ζώνη ή όχι.
Ο Παναγιώτης Γεωργίου καταλείπει τέσσερα ανήλικα παιδιά.

Είδηση 07:44

Νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, με θύμα τον Παναγιώτη Γεωργίου 37 χρόνων, αστυνομικό, από την Καλαβασό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 1. 15 σήμερα τα ξημερώματα ενώ ο Γεωργίου που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λευκωσία κοντά στο Μαρί, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Με ασθενοφόρο ο Γεωργίου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα