Θέλουν να κάνουν την Κάτω Πάφο, Μύκονο

13:05 27/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Στα πρότυπα της Μυκόνου θέλουν να κινηθούν τα επόμενα χρόνια οι καταστηματάρχες της τουριστικής περιοχής Κάτω Πάφου, δημιουργώντας ένα ιδανικό προορισμό για διασκέδαση που θα συνδυάζει όμως, όπως δηλώνουν, απαραίτητα το στοιχείο της ασφάλειας.

Σε δηλώσεις, ο εκπρόσωπος των καταστηματαρχών της περιοχής Αγίου Αντωνίου Κώστας Αζίνας είπε ότι δεν νοείται τουριστικός προορισμός χωρίς οργανωμένη περιοχή στην οποίαν ο κόσμος να διασκεδάζει με τάξη και ασφάλεια.

Πρόσθεσε ότι η Πάφος υστερεί στον τομέα αυτό, γι’ αυτό και γίνονται εντατικές προσπάθειες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν, όπως θέματα καθαριότητας, ασφάλειας με την τοποθέτηση φωτογραφικών μηχανών, ευπρεπισμού της περιοχής και ενέργειες εναντίον της ηχορύπανσης.

Απώτερος στόχος, είπε ο κ. Αζίνας, είναι να εξευρεθεί ο τρόπος ενοποίησης της περιοχής Αγίου Αντωνίου με το παραλιακό μέτωπο και η τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού προκειμένου το παραλιακό μέτωπο και η περιοχή Αγίου Αντωνίου, η οδός των δισκοθηκών και των υπολοίπων κέντρων αναψυχής, ώστε να γίνουν ένας ενιαίος χώρος για τη διακίνηση ξένων και ντόπιων τουριστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα