Τί είναι η Φωτοθεραπεία και που εφαρμόζεται…

12:07 5/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η φωτοθεραπεία μια μορφή θεραπείας που βασίζεται στη χρήση της ακτινοβολίας για την αντιμετώπιση δερματικών -και όχι μόνο- παθήσεων. Διαβάστε τι υπόσχονται, τι πραγματοποιούν και πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι συσκευές φωτοθεραπείας που θα βρείτε στο εμπόριο.

Οι συσκευές φωτοθεραπείας και οι λάμπες υπερύθρων μέσω της χρήσης υπέρυθρης ακτινοβολίας, του μπλε ή του κόκκινου φωτός, υπόσχονται να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της ακμής, των αλλεργιών, ακόμη και του πόνου. Επίσης πολλές από τις συσκευές φωτοθεραπείας

υπόσχονται να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της μελαγχολίας του Χειμώνα, να βελτιώσουν τη διάθεση μας και να μας προσφέρουν ενέργεια και ευεξία. Τέλος πολλές συσκευές με τη χρήση ακτινοβολίας μπορούν να μας χαρίσουν λευκά δόντια.

Συστήματα λεύκανσης δοντιών

Τι υπόσχονται: Μπορούν να κάνουν τα δόντια έως και πέντε αποχρώσεις πιο λευκά σε μόλις δύο ώρες με τη βοήθεια ενός gel που ενεργοποιείται με την έκθεση στο μπλε φως που εκπέμπει η συσκευή.

Τα στοιχεία: Δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία ότι οι συγκεκριμένες συσκευές κάνουν τα δόντια πολύ πιο λευκά, αν και μπορούν να αφαιρέσουν πράγματι τους λεκέδες από αυτά, σύμφωνα με κάποιους οδοντιάτρους.

Μειονεκτήματα: Δεν είναι κατάλληλες για άτομα με περιοδοντική νόσο, που έχουν υποχώρηση των ούλων ή ευαίσθητα δόντια. Επίσης δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από έγκυες γυναίκες, λόγω των χημικών ουσιών που περιέχει η κρέμα που χρησιμοποιείται για τη…

Διαβάστε περισσότερα…

Keywords
Τυχαία Θέματα