Τι λέει η Καμπούρη για τις φήμες χωρισμού της

11:02 5/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Δέσποινα Καμπούρη αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια δεν διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει τις φήμες του χωρισμού της.

«Ο Βαγγέλης και εγώ είμαστε δυο άνθρωποι που έχουμε δημιουργήσει μια οικογένεια και οφείλουμε να την προστατεύσουμε. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω αποφασίσει να μην ξαναμιλήσω για οτιδήποτε μπορεί να συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί πολλές φορές παρεξηγείται. Δεν είμαι υποχρεωμένη ούτε να επιβεβαιώνω, ούτε να διαψεύδω φήμες. Είναι πολύ προσωπικό μου ζήτημα το τι κάνω τη ζωή μου για να το μοιραστώ με τον οποιοδήποτε και

πιστεύω ότι δεν αφορά και κανέναν», δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ. Πριν λίγο καιρό, η Δέσποινα ανέβασε μια φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο facebook μια φωτογραφία της κόρης της με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη. Αρκετοί, έσπευσαν να πουν ότι το ζευγάρι κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης. «Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιοι παρεξήγησαν ακόμα και αυτή μου την κίνηση, γιατί ειλικρινά δεν βρίσκω τίποτα μεμπτό στο να ανεβάσω μια τόσο γλυκιά φωτογραφία που είναι η κόρη μου με τον πατέρα της αγκαλιά». Τέλος, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ο Βαγγέλης είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς που έχει δει στη ζωή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα