Τι συμβαίνει με τον τραυματισμό του Γιώργου Τσαλίκη;Θα είναι την Κυριακή στο DWTS3;

13:13 21/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Δεν τον έφταναν τα 5ήμερα στο μαγαζί που εμφανίζεται Τετάρτη-Κυριακή (Caramela) όπου και επικρατεί ο απόλυτος χαμός ήθελε να μας δείξει και τις ικανότητες του στον χορό λαμβάνοντας μέρος στο DWTS3.

Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαλίκη που ενώ διανύει ίσως την πιο παραγωγική και υποσχόμενη χρονιά του της καριέρας του, τρέχει μπας και προλάβει να κάνει όλα αυτά που έχει στο μυαλό του, που δεν είναι και λίγα… Caramela, Dancing with the Stars,

Νέος δίσκος, 3 παιδιά.
Σε αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης πριν λίγες μέρες στο Onlycy και συγκεκριμένα στον Μιχάλη Σταύρου ανέφερε ότι στην αντίληψη του 1 ημέρα έχει 44 ώρες και όχι 24.
Το αποτέλεσμα όμως χθες δεν ήτανε και το καλύτερο για το Γιώργο ο οποίος έπαθε τράβηγμα στο προσαγωγό και ταυτόχρονα οσφυϊκό μπλοκ. Όπως ο ίδιος ανέφερε συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και το Facebook :“Δύσκολη μέρα σήμερα μετά τον τραυματισμό μου στο DWTS3. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε μέχρι την Κυριακή να χορέψουμε.. Σήμερα και εχθές off’”.
Συνέχισε επίσης ευχαριστώντας τους γιατρούς που τον βοήθησαν λέγοντας “1000 ευχαριστώ στον καταπληκτικό Λευτέρη Παθιακη .. Και σε όλη την ομάδα !”
Εμείς ήμαστε στην αναμονή για την ερχόμενη Κυριακή να δούμε κατά πόσο ο Γιώργος Τσαλίκης θα είναι σε θέση να χορέψει και να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του Show αν και είμαστε σίγουροι γνωρίζοντας τον πως με τέτοια ενέργεια και θέληση που έχει τίποτα δεν θα τον σταματήσει.

Να του ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση και η στήριξη μας σε αυτόν και την Έμιλυ είναι δεδομένη!

Keywords
Τυχαία Θέματα