Τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Αγ. Νάπας από το Γεν. Νοσοκομείο Αμμοχώστου

17:26 19/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τιμητική πλακέτα απένειμε σήμερα στο Δήμαρχο Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσο αντιπροσωπεία του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου για την οικονομική στήριξη του Δήμου για τη συμμετοχή της ομάδας πληρώματος ασθενοφόρων σε παγκόσμιο διαγωνισμό στην Τσεχία.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, τριμελής αντιπροσωπεία του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, με επικεφαλής την Υπεύθυνη Ιατρική Λειτουργό Δρ. Φλωρεντία Ζεϊτούνι, επισκέφθηκε σήμερα το γραφείο του Δήμαρχου και του απένειμε αναμνηστική πλακέτα, εκφράζοντας

παράλληλα με αυτό τον τρόπο, τις θερμές ευχαριστίες της Διεύθυνσης του δημόσιου νοσηλευτηρίου για την οικονομική στήριξη του Δήμου προς την ομάδα πληρώματος ασθενοφόρων, η οποία έλαβε πρόσφατα μέρος σε παγκόσμιο διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε στην Τσεχία εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Όπως ανέφερε η Δρ. Ζεϊτούνι σε δηλώσεις της μετά την απονομή, ο διαγωνισμός αφορούσε πληρώματα ασθενοφόρων και η οικονομική βοήθεια του Δήμου Αγίας Νάπας, ήταν πολύ σημαντική, ούτως ώστε να μπορέσει το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου να εκπροσωπήσει την Κύπρο σε αυτό το διαγωνισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα