Το ΑΚΕΛ Πάφου τοποθετείται για το Πάφος 2017

16:56 9/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Εδώ και λίγο καιρό καλούμαστε όλοι μας να υπερβούμε στενά κομματικά και προσωπικά συμφέροντα και να καταξιώσουμε την πόλη μας σε ολόκληρη την Ευρώπη μέσα από το θεσμό της πολιτιστικής πρωτεύουσας του «Πάφος 2017», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η επαρχιακή επιτροπή του ΑΚΕΛ Πάφου, προσθέτοντας πως το ΑΚΕΛ Πάφου στήριξε σθεναρά αυτή την προσπάθεια από τα πρώτα της βήματα την ώρα που ο στόχος αυτός φαινόταν ακατόρθωτος.

Σήμερα εκφράζουμε τη μεγάλη μας ανησυχία γύρω από

τις εξελίξεις και την καθυστέρηση που παρατηρείται στη λήψη των απαραίτητων αποφάσεων και επισημαίνουμε την απογοήτευση των πολιτών και την ανυποληψία στην οποία κινδυνεύει να πέσει η όλη προσπάθεια, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Διαπιστώνουμε δυστυχώς ότι διάφοροι εμπλεκόμενοι, ένθεν και ένθεν, δεν θέλουν φαίνεται να κατανοήσουν την κρυστάλλινη θέση μας, όπως αυτή εκφράζεται από τους εκπροσώπους μας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το ΑΚΕΛ συνεχίζει η ανακοίνωση , έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα και κατ’ επανάληψη για το συγκεκριμένο θέμα.

Καλούμε, για πολλοστή φορά, το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου να υιοθετήσει την πρότασή μας για ένα εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο του «Πάφος 2017» το οποίο να αποτελείται από μη αιρετά μέλη με την εκλογή του Συμβουλίου (Προέδρου, Αντιπροέδρου και των επτά μελών) στην ίδια συνεδρία, σε ενιαία διαδικασία.

Επιδιώκουμε προστίθεται στην ανακοίνωση, την ευρύτερη δυνατή συναίνεση και την αλληλοσεβασμό, στοιχεία που είναι αναγκαία για την υλοποίηση των στόχων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

«Αδυνατούμε να αφήσουμε ασχολίαστες τις διάφορες αναφορές, που μεθοδευμένα διαρρέονται και με τις οποίες στόχος είναι να εκτεθεί το ΑΚΕΛ και συγκεκριμένα στελέχη του ότι κινήθηκαν από ιδιοτελή κίνητρα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα