Το Δήμαρχο Λεμεσού για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα ενημέρωσε το ΔΣ Πάφος 2017

12:05 19/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Πάφος 2017, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Δρ Χρίστο Πατσαλίδη, επισκέφτηκε το Δήμαρχο Λεμεσού Ανδρέα Χρίστου. Η επίσκεψη αυτή έγινε στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης των κρατικών και τοπικών αρχών, των οργανωμένων συνόλων και των πολιτών, σχετικά με το θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος 2017, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Η συνάντηση, η οποία έγινε παρουσία και της Πολιτιστικού Λειτουργού του Δήμου Λεμεσού, έγινε σε άριστο και εποικοδομητικό κλίμα, στο οποίο η αντιπροσωπεία του ″Οργανισμού Πολιτιστικής

Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος 2017″, στα πλαίσια της συζήτησης, παρουσίασε και επεξήγησε το όραμα και του στόχους του ΔΣ, όσον αφορά το Πάφος 2017.

Πέραν αυτού, προστίθεται στην ανακοίνωση, συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας και συμμετοχής της Λεμεσού, στον θεσμό της ΠΠΕ 2017.
Ο Δήμαρχος Λεμεσού εξέφρασε τη στήριξη και το ενδιαφέρον του προς το Πάφος 2017, καθώς και την πρόθεση του για ενεργή συμμετοχή της Λεμεσού στο θεσμό.

Από την πλευρά του Οργανισμού του Πάφος 2017, η αντιπροσωπεία του Πάφος 2017, διαβεβαίωσε τον κ. Χρίστου ότι θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή για σκοπούς αλληλοενημέρωσης και παραγωγικής συνεργασίας, αφού ο θεσμός της ΠΠΕ 2017 είναι υπόθεση ολόκληρης της Κύπρου και σκοπός είναι η έμπρακτη συμμετοχή όλων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα