Το ΕΥΡΩΚΟ διαψεύδει δημοσίευμα της «Σημερινής»

13:17 21/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το Ευρωπαϊκό Κόμμα αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι διαψεύδει κατηγορικά το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Σημερινή», σχετικά με την επαρχιακή συνδιάσκεψη του κόμματος στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρεται, το σχετικό δημοσίευμα «δεν καταγράφει τα πραγματικά γεγονότα και είναι υποβολιμαίο και καθοδηγούμενο από κύκλους εκτός του Ευρωπαϊκού Κόμματος».

Προστίθεται ότι το δημοσίευμα αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων και στον επηρεασμό της εξέλιξης της εσωκομματικής διαδικασίας για τις προεδρικές εκλογές.

Εξάλλου,

αναφέρεται ότι κατά τη συνδιάσκεψη του ΕΥΡΩΚΟ έγινε προσπάθεια από μια περιθωριακή ομάδα μη μελών να δημιουργηθεί ένταση, χωρίς όμως επιτυχία, καθώς στελέχη και αξιωματούχοι του κόμματος απομόνωσαν τα άτομα αυτά, χωρίς να επηρεαστούν οι εργασίες της συνάντησης.

Προστίθεται επίσης ότι η κομματική διαδικασία για καταγραφή των απόψεων της βάσης του ΕΥΡΩΚΟ συνεχίζεται.

«Προειδοποιούμε ότι οποιαδήποτε προσπάθεια κομματικών επιτελείων, μεμονωμένων δημοσιογράφων και ιδιαίτερα επιτελείων προεδρικών υποψηφίων, να χειραγωγήσουν ή να επηρεάσουν τις διεργασίες του Ευρωπαϊκού Κόμματος για τις προεδρικές υπέρ κάποιων υποψηφίων, δεν θα γίνουν αποδεχτές και θα αντιμετωπιστούν με αυστηρότητα» από το κόμμα, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα