Το μέχρι στιγμής έργο του ΥΠΠ εξάρει η ΔΗΚΙ ΟΛΤΕΚ

18:37 4/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Με σημερινή της ανακοίνωση η ΔΗΚΙ-ΟΛΤΕΚ εξάρει τους χειρισμούς του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κυριάκου Κενεβέζου, με στόχο την ομαλή λειτουργία των σχολείων τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

“Με επαγγελματικούς χειρισμούς, με πνεύμα θετικό, με σταθερά βήματα και μεθοδικότητα, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κάνει μεγάλες και σημαντικές προσπάθειες έτσι ώστε τα σχολεία να λειτουργήσουν ομαλά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο”, αναφέρει η Οργάνωση,

η οποία θεωρεί ότι θα πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου στον Υπουργό.

“Πιστεύουμε”, αναφέρει, “ότι θα ήταν πιο φρόνιμο, κάποιοι που διερωτούνται, ή ανησυχούν, να δώσουν λίγο ακόμα χρόνο στον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού για να μπορέσουν να διαπιστώσουν την αποτελεσματικότητα των αποφάσεων και πράξεών του”.

Σύμφωνα με την ΔΗΚΙ, μέσα στα πλαίσια του λίγου χρόνου από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κυριάκος Κενεβέζος, έκανε ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα στην νέα του θέση.

Ενδεικτικά, αναφέρει την ενίσχυση της φοιτητικής πρόνοιας με κονδύλια του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, τόσο στα δημόσια, όσο και στα ιδιωτικά πανεπιστήμια του τόπου, το ότι λήφθηκε μια απόφαση για τον τρόπο λειτουργίας των απογευματινών προγραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας, αλλά και την απάλειψη της πρόνοιας του μνημονίου “για την επιπρόσθετη διδακτική περίοδο που θα οδηγούσε 500 εκπαιδευτικούς στην ανεργία όπως του την παρέδωσε η προηγούμενη κυβέρνηση”.

Keywords
Τυχαία Θέματα