Το πριγκιπικό ζεύγος αναχώρησε από το μαιευτήριο – Δεν αποφάσισε ακόμη το όνομα του διαδόχου

21:54 23/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ αναχώρησαν σήμερα από το μαιευτήριο και πρόσφεραν στο κοινό την πρώτη εικόνα του γιου τους, ο οποίος θα είναι και ο τρίτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Αφού πόζαρε για φωτογραφίες μπροστά στα μέσα ενημέρωσης όλου του κόσμου, το πριγκιπικό ζεύγος ανακοίνωσε πως ακόμη εξετάζει το όνομα που πρόκειται να δώσει στον γιο του και πως αισθάνεται “μεγάλη συγκίνηση”.

Ντυμένη

με ένα μπλε φόρεμα με πουά, η Κέιτ χαμογελούσε και χαιρετούσε τα επευφημούντα πλήθη, ενώ κρατούσε το νεογέννητο παιδί της, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε μία λευκή κουβέρτα.

Αποκαλυπτήρια για το βασιλικό βρέφος στη Βρετανία

Εν μέσω επευφημιών και κάτι παραπάνω από 26 ώρες μετά τη γέννηση που συγκέντρωσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον, το πριγκιπικό ζεύγος του Γουίλιαμ και της Κάθριν Μίντλετον προέβη στα αποκαλυπτήρια του νεογέννητου πρίγκιπα του Κέιμπριτζ φεύγοντας από την ιδιωτική πτέρυγα του μαιευτηρίου St Mary’s στο Πάντιγκντον του Λονδίνου.

Παραλαμβάνοντας το βρέφος από την αγκαλιά της συζύγου του ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πλησίασε τους δημοσιογράφους για να απαντήσει σε ορισμένες σύντομες ερωτήσεις. Χαριτολογώντας είπε μεταξύ άλλων πως ο γιος του είναι βαρύς και έχει γερά πνευμόνια, ότι «ευτυχώς» μοιάζει στη μητέρα του και πως θα του θυμίζει όταν μεγαλώσει πόσο καθυστέρησε να γεννηθεί. Η Κέιτ Μίντλετον είπε πως ο σύζυγός της έχει ήδη κάνει την πρώτη αλλαγή πάνας στο μωρό, ενώ έκανε λόγο για μεγάλη συγκίνηση. Ο Γουίλιαμ πρόσθεσε επίσης ότι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει για το όνομα που θα δοθεί στο γιο τους.

Στη συνέχεια, με το βρέφος σε παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου, αναχώρησαν για το σπίτι τους στο Παλάτι του Κένσινγκτον, με τον Γουίλιαμ να οδηγεί.

Νωρίτερα, το ζεύγος και το βρέφος είχαν επισκεφθεί οι παππούδες και οι γιαγιάδες. Αρχικά οι γονείς της Κέιτ, Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον οι οποίοι έφτασαν και αναχώρησαν από το νοσοκομείο με παραδοσιακό λονδρέζικο ταξί. Ακολούθησε ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, που προέρχονταν από διήμερη περιοδεία στη βορειοανατολική Αγγλία.

Σχολιαστές σημείωσαν ότι η διαφορά του τρόπου άφιξης των δύο ζευγαριών στο νοσοκομείο υπενθυμίζει πως ο γιος του Γουίλιαμ και της Κέιτ είναι ο πρώτος διάδοχος που δεν είναι αμιγώς γαλαζοαίματος ή έστω αμιγώς αριστοκρατικής καταγωγής. Ο Μάικλ Μίντλετον κατάγεται από μεσοαστική οικογένεια δικηγόρων και η Κάρολ Μίντλετον από οικογένεια εργατών και μεταλλωρύχων. Ήδη η Ντέιλι Μέιλ έχει αποκαλέσει τον νεογέννητο τρίτο στη σειρά διάδοχο του βρετανικού θρόνου, «πρίγκιπα του λαού».

Keywords
Τυχαία Θέματα