Το πρόγραμμα διακυβέρνησης συζήτησε το επιτελείο Λιλλήκα

12:38 3/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Προκαταρκτική συζήτηση του προγράμματος διακυβέρνησης του υποψηφίου Προέδρου Γιώργου Λιλλήκα συζήτησε σε σημερινή πρώτη της συνεδρίασης η πολιτική επιτροπή του επιτελείου.Το πρόγραμμα, όπως ανακοινώθηκε, θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών και θα εγκριθεί στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής.

Ο κ. Λιλλήκας, σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής, ανέφερε ότι ουσιαστικά σήμερα δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα για τις εκλογές με στόχο τη νίκη. Μίλησε για εκλογές

δύο γύρων, ο νικητής των οποίων θα κριθεί από το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου και κάλεσε τους πολίτες σε ενότητα και συστράτευση.

«Συζητήσαμε και καθορίσαμε τον προγραμματισμό μας για τις τελευταίες εβδομάδες, θεωρούμε ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία των εκλογών, και σήμερα δόθηκε στην ουσία το εναρκτήριο λάκτισμα γι’ αυτό το τελικό στάδιο, με στόχο ασφαλώς τη νίκη», ανέφερε.

«Εκτιμούμε», πρόσθεσε, «ότι θα έχουμε εκλογές δύο γύρων, αλλά ο νικητής των εκλογών θα κριθεί από το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου».

Ο υποψήφιος Πρόεδρος κάλεσε τους πολίτες σε κοινωνική ενότητα και σε δυναμική κοινωνική συστράτευση «για να πετύχουμε την μεγάλη ανατροπή, ανατροπή στο αποτέλεσμα των εκλογών, την ανατροπή του κατεστημένου, την ανατροπή της οικονομικής κρίσης και την ανατροπή των διολισθήσεων στο κυπριακό πρόβλημα».

«Εμπιστευόμαστε την κρίση των πολιτών και εκφράζουμε την αισιοδοξία μας ότι οι πολίτες είναι αυτοί οι οποίοι θα φέρουν με την ψήφο τους την μεγάλη αλλαγή στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές», κατέληξε.

Στη σημερινή συνεδρίαση έλαβαν μέρος μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, ο Αντιπρόεδρος Κωστής Ευσταθίου, ο Βουλευτής του Κινήματος Γιώργος Βαρνάβα, ο Γραμματέας της ΕΔΕΚ Δημήτρης Παπαδάκης, ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αμμοχώστου Ζαχαρίας Κουλίας, ο Βουλευτής του ΕΥΡΩΚΟ Νίκος Κουτσού, οι πρώην Βουλευτές του ΑΚΕΛ Κυριάκος Τυρίμος, Δώρος Χριστοδουλίδης και Αγις Αγαπίου, ο πρώην Βουλευτής του ΔΗΚΟ Ανδρέας Αγγελίδης και το μέλος του ΕΥΡΩΚΟ Ελένη Βραχίμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα