Τον Κάρολο Παπούλια ενημέρωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τα πρόσφατα ταξίδια του στο εξωτερικό

18:21 15/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Για τις επισκέψεις του σε Αλβανία, Ισραήλ και Παλαιστίνη ενημέρωσε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, στον οποίο μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς από τον Αλβανό, τον Ισραηλινό και τον Παλαιστίνιο ομόλογό του.

Κατά την είσοδό του στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε ότι υπάρχουν, εκτός από τις επισκέψεις αυτές, και πολλά άλλα κρίσιμα εσωτερικά θέματα, όπως είναι οι εξελίξεις

με το ζήτημα της Χρυσής Αυγής καθώς και η ανοικτή κρίσιμη διαπραγμάτευση με την Τρόικα. Όσον αφορά στο πρώτο θέμα, ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την προσωπική και θεσμική του ικανοποίηση για το γεγονός ότι επιτέλους λαμβάνονται μέτρα για τη Χρυσή Αυγή, υπενθυμίζοντας ότι είχε θέσει ο ίδιος το ζήτημα επανειλημμένως και δημοσίως.

Όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, εκτίμησε ότι υπάρχει μια ανακύκλωση προβλημάτων και προβληματισμών, που αδικούν τις θυσίες και τις προσπάθειες του ελληνικού λαού. Συμπλήρωσε ότι αναμένεται ο σχηματισμός κυβέρνησης στη Γερμανία γιατί χρειάζεται μια αντιμετώπιση η οποία θα δώσει μια πολιτική προοπτική στην ευρωζώνη λέγοντας ότι θα πρέπει να δείξουν και οι εταίροι μας ότι αντιλαμβάνονται το τεράστιο έργο που έχει επιτευχθεί εδώ και να μην το κλονίζουν.

Κατέληξε ότι πλέον η χώρα θα πρέπει να προχωρήσει στην ανάπτυξη και στην απασχόληση.

Keywords
Τυχαία Θέματα