Τρεις κουκουλοφόροι λήστεψαν διαμέρισμα στη Λεμεσό

10:21 15/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία, ότι γύρω στις 9 χθες βράδυ, τρία άγνωστα πρόσωπα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, εισήλθαν εντός διαμερίσματος στη Λεμεσό, στο οποίο διαμένουν δύο γυναίκες ηλικίας 34 και 29 χρόνων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας εκ των τριών δραστών, είχε κτυπήσει προηγουμένως την πόρτα του διαμερίσματος, όπου στην αγγλική γλώσσα ανέφερε, ότι ήθελε να ρωτήσει κάτι, πείθοντάς έτσι τις δύο γυναίκες να ανοίξουν την πόρτα.

Τα τρία άγνωστα πρόσωπα είχαν στην κατοχή τους, ξύλινα ρόπαλα και σιδερογροθιές. Κατά την είσοδο τους στο

διαμέρισμα ένας εκ των δραστών, άρπαξε από το λαιμό την 34χρονη όπου την προειδοποίησε να μην αντιδράσουν.

Στη συνέχεια και αφού παρέμειναν εντός του διαμερίσματος για 15 περίπου λεπτά αναχώρησαν. Λίγο πριν αναχωρήσουν, ανάγκασαν τις δύο γυναίκες να σταθούν η μια δίπλα από την άλλη και με φωτογραφική μηχανή που είχαν μαζί τους, τις φωτογράφισαν, αναφέροντας τους, ότι μέχρι αύριο (σήμερα) θα έπρεπε να αναχωρήσουν από την Κύπρο.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι από το διαμέρισμα κλάπηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής αξίας €700 περίπου, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας €300 περίπου και ένα πορτοφόλι αξίας €100, που περιείχε το χρηματικό ποσό των €1,200.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα