Τρίτο παιδί για τον Νάσο Γουμενίδη!

16:57 17/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Νάσος Γουμενίδης είναι από τους δημοσιογράφους εκείνους που δεν μασάνε ποτέ τα λόγια τους. Τα λέει όλα έξω απ΄ τα δόντια καθαρά και ξάστερα με οποιοδήποτε κόστος. Αλλά σε όλη αυτή την 20χρονή και βάλε πορεία του στον χώρο της δημοσιογραφίας,έτσι έμαθε να λειτουργεί βγάζοντας προς τα έξω την πραγματική αλήθεια χωρίς καμουφλάζ και ας έχει κατηγορηθεί γι΄ αυτό ,πως έχει εμμονές με συγκεκριμένα πρόσωπα. Και ας έχουν βρεθεί μπρατσαράδες απ΄ έξω από το σπίτι του από βαλτούς των

σταρς που δεν άρεσαν τα κείμενα που έγραψε για να παίξουν ξύλο πουλώντας τσαμπουκά.

Ο Γουμενίδης δεν μασάει από ψευτομαγκιές, δεν καταφέρνει κανείς να τον φιμώσει και τιμά τα παντελόνια του από τους λίγους εναπομείναντες δυστυχώς.

Ο καλός συνάδερφος απέκτησε και τρίτο παιδί . Το πρώτο είναι βεβαίως η κόρη του το βιολογικό του παιδί η Φαίδρα. Το δεύτερο είναι βέβαια το www.gossip-tv.gr και σήμερα μόλις γεννήθηκε το τρίτο του ”παιδί” το Goum.gr που το όνομα προέρχεται από τα αρχικά του επιθέτου του .

Μπράβο που εν καιρώ κρίσης κάνει το μεγάλο τόλμημα να έχει στην κατοχή του ακόμη ένα site να προσφέρει δουλειά σε νέα παιδιά και να συνεχίζει ακάθεκτος με αυτό που ξέρει να κάνει καλά όλα αυτά τα χρόνια.

Το Onlycy.com και εγώ προσωπικά Νάσο Γουμενίδη σου ευχόμαστε τα καλύτερα και να σκίσεις που είμαστε σίγουροι. Όλοι οι καλοί χωράνε δεν καταλαβαίνουμε από ανταγωνισμούς και τέτοια εμείς. Δουλειά να υπάρχει να υπάρχουμε όλοι μας και καλή καρδιά. Το σημαντικότερο!

Και δεν θα ξεχάσω ποτέ την στήριξη σου προς εμένα κάτι που δεν έκαναν κάποιοι που τους πρόσφερα πολλά κάποτε. Εσύ τα πρόσφερες χωρίς καν να με γνωρίσεις ποτέ κατ΄ιδίαν και σε ευχαριστώ! Καλή αρχή αλάνι!!

Του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα