Τρόφιμα παρέδωσε ο ΥΠΑΜ στο κοινωνικό παντοπωλείο της Μητρόπολης Λ/σου

15:09 3/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Εθνική Φρουρά και το Υπουργείο Άμυνας έχουν υποχρέωση να συμπαρασταθούν έμπρακτα, αυτές τις δύσκολες ώρες, στους χιλιάδες συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας, ανέφερε το μεσημέρι ο Υπουργός Άμυνας Φώτης Φωτίου, παραδίδοντας το μεσημέρι στο κοινωνικό παντοπωλείο της Μητρόπολης Λεμεσού, τρόφιμα που εξασφαλίστηκαν από τις εξοικονομήσεις που έγιναν με την ακύρωση της Πασχαλινής γιορτής των στρατιωτών στο Σταυροβούνι.

Ο κ. Φωτίου ευχαρίστησε τους φαντάρους της Ε.Φ που «με την πράξη τους αυτή, όπως και άλλα που έχουν κάνει και θα συνεχίσουν να κάνουν, δείχνουν

ακριβώς πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι και αυτό τους τιμά».

«Η Εθνική Φρουράς και το Υπουργείο Άμυνας θα συνεχίσουν αυτήν την κοινωνική προσφορά και το κοινωνικό έργο», είπε και ευχαρίστησε παράλληλα τον Μητροπολίτη Λεμεσού και την ίδια τη Μητρόπολη για το «καθοριστικής σημασίας έργο που επιτελούν», ενώ ευχήθηκε σε όλους Καλό Πάσχα και όπως «το Γολγοθά τον διαδεχθεί η Ανάσταση για την πατρίδα μας και τις χιλιάδες των συμπατριωτών μας που υποφέρουν».

Ευχαριστώντας τον Υπουργό για την πρωτοβουλία να προσφερθεί μέρος των τροφίμων στο κοινωνικό παντοπωλείο της Μητρόπολης Λεμεσού, ο Λεμεσού Αθανάσιος ανέφερε πως, δυστυχώς, οι αριθμοί αυτών που καθημερινά έχουν ανάγκη από βοήθεια αυξάνονται, ωστόσο σημείωσε ότι «είναι πολύ μεγάλη η βοήθεια του κόσμου και είναι συλλογική η προσπάθεια που γίνεται και νομίζω όλοι μαζί ενωμένοι, θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε».

Κληθείς να στείλει το δικό του μήνυμα, με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα, ο Μητροπολίτης Λεμεσού είπε πως «πολλά μπορεί κανείς να διδαχθεί από το Πάσχα και από την πορεία του Χριστού μέσα από τα Άγια Πάθη και τη Σταύρωση. Ας ελπίσουμε ότι, όπως και στην περίπτωση του Χριστού, το σταυρό θα διαδεχθεί η Ανάσταση. Το ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι σύντομη η Ανάσταση που θα έρθει στον τόπο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα