Βολές και κριτική από Παπανδρέου

08:41 3/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Βολές τόσο εντός, όσο και εκτός του κόμματος εμπεριείχε η ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Ο πρώην πρωθυπουργός, πάντως, έστειλε σαφές μήνυμα, δηλώνοντας πως είναι αυτός ο αρχηγός, μέχρι την αλλαγή ηγεσίας, αφήνοντας, όμως, παράθυρο να αλλάξει το χρονοδιάγραμμα των εσωκομματικών διαδικασιών.

Βάσω Παπανδρέου και Πέτρος Ευθυμίου, αλλά και άλλοι

βουλευτές, κάλεσαν τον Γιώργο Παπανδρέου να επισπεύσει τις διαδικασίες για την εκλογή αρχηγού, ενώ, όπως διεφάνη, κόκκινη γραμμή για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αποτελεί η μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα.

Στη δευτερολογία του, ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι δεν είναι αντίθετος με την επίσπευση των διαδικασιών διαδοχής, αλλά υπάρχουν οι σοβαρές εκκρεμότητες και τάχθηκε υπέρ εξάντλησης της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου δηλαδή έως το 2013.

«Ο κ. Παπανδρέου για ακόμα μια φορά χωρίς ντροπή και φιλότιμο δεν ζήτησε συγνώμη από τους Έλληνες για τις δραματικές στιγμές που ζούνε αλλά και δεν απάντησε στην κρισιμότερη ερώτηση: Ποιος κατέστρεψε τη χώρα; Αν δυσκολεύεται να βρει την απάντηση ας ρωτήσει το μόνιμο υπουργό στις κυβερνήσεις του κ. Χρυσοχοΐδη», σημειώνει μεταξύ άλλων η Νέα Δημοκρατία μέσω του Γιάννη Μιχελάκη στην τοποθέτηση του Γιώργου Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα