Ξαφνικό ΘΡΙΛΕΡ με την Βανδή! Γιατί μπήκε στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ η Δέσποινα; Το έντονος στρες, οι αϋπνίες και η πρόσφατη περιπέτεια

14:10 29/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Έντονο στρες, γυρίσματα ωρών και αϋπνίες. Η παρουσία της Δέσποινας Βανδή σε ιδιωτικό νοσοκομείο σήμανε συναγερμό. Τι έπαθε η τραγουδίστρια και coach του «The Voice»;

Αμέσως ξεκίνησαν τα σενάρια αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι περίπου έναν χρόνο πριν η Δέσποινα είχε αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί για μία εβδομάδα περίπου, λόγω του πολύ υψηλού πυρετού και του δυνατού βήχα που την ταλαιπωρούσαν. Η Βανδή

αποκάλυψε επίσης ότι είχε έντονο στρες και έλλειψη ύπνου παραμονές της έναρξης του σόου του ΑΝΤ1, οπότε δεν ήθελε και πολύ να οργιάσουν οι φήμες για την κατάστασή της.

Η αλήθεια είναι ότι η τραγουδίστρια λαχτάρισε τους φαν της με τη διαρροή της είδησης. Κι αυτό γιατί η ίδια είχε περάσει μία πολύ έντονη περίοδο με τα γυρίσματα του «The Voice» που είχαν αλλάξει τελείως την καθημερινότητά της και της είχαν προσθέσει επιπλέον άγχη. «Την παραμονή του πρώτου επεισοδίου του σόου δεν κοιμήθηκα», παραδέχτηκε μιλώντας μπροστά στις κάμερες, ενώ το άγχος της εντείνει το γεγονός ότι καλείται να πάρει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μία απόφαση που θα αλλάξει όλη τη ζωή του κάθε διαγωνιζόμενου. «Η ευθύνη είναι τεράστια», λέει και εξομολογείται ότι μετανιώνει όταν αντιλαμβάνεται ότι η απόφαση που παίρνει δεν είναι η σωστή. «Δεν είναι καθόλου ωραίο να καταλαβαίνεις ότι αδικείς κάποιον», υποστηρίζει.

Την ταρακούνησε

Η Δέσποινα ταλαιπωρήθηκε πολύ με την υγεία της, πριν από έναν χρόνο περίπου, και μάλιστα αναγκάστηκε να κάνει Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο. Η τραγουδίστρια είχε πυρετό και βήχα, αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, πιστεύοντας ότι είναι κάτι περαστικό και ότι σε δυο-τρεις μέρες θα ήταν απολύτως καλά. Όμως διαψεύστηκε, αφού ο πυρετός όχι μόνο δεν υποχωρούσε αλλά αυξανόταν, ενώ δεν μπορούσε με τίποτα να απαλλαγεί από το βήχα που γινόταν όλο και πιο οξύς. Όταν η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο, επισκέφτηκε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου ύστερα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, κρίθηκε αναγκαία η άμεση εισαγωγή της.

Η Βανδή υπέφερε από λοίμωξη του αναπνευστικού η οποία είχε εξελιχθεί σε πνευμονία κι έμεινε περίπου μία εβδομάδα στο νοσοκομείο. Η περιπέτεια αυτή «ταρακούνησε» την τραγουδίστρια η οποία από εκείνη τη στιγμή και στο εξής αποφάσισε να παίρνει πολύ σοβαρά όλα τα θέματα που αφορούν την υγεία της. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, κάνει πλέον συστηματικά δύο φορές το χρόνο γενικό τσεκ απ, μια και δεν θέλει να βάλει ποτέ ξανά σε περιπέτεια τον εαυτό της και την υγεία της.

Έτσι πριν από λίγες ημέρες, αφού πρώτα συναντήθηκε με το γιατρό της, πήγαν μαζί σε ιδιωτικό νοσοκομείο στα βόρεια προάστια όπου έμεινε μία ώρα κι έκανε τις καθιερωμένες εξετάσεις της. Οπότε δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, δίνοντας έτσι τέλος σε όλη τη φημολογία. Το πάθημα έγινε μάθημα για τη Δέσποινα που έχει βάλει την υγεία, τη δική της και των δικών της ανθρώπων ,πάνω από όλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα