Ξέσπασε ο Αρχιεπίσκοπος και μίλησε για ανεγκέφαλους Βουλευτές!

16:00 6/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Οφείλουμε να είμαστε προσγειωμένοι και πάντοτε πυξίδα και γνώμονα των ενεργειών μας πρέπει να έχουμε το καλώς νοούμενο συμφέρον αυτού του τόπου και αυτού του λαού, δήλωσε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα διαδραματίστηκαν χθες βράδυ κατά τη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος

είπε πως «ήταν μια απαράδεκτη κατάσταση και ευτυχώς που αντελήφθησαν πολύ σύντομα το σφάλμα τους και το διόρθωσαν και πήραν τη σωστή απόφαση έστω και λίγο αργά».

«Εκείνο που πρόσεξα χθες βράδυ είναι το ανεγκέφαλο εκείνων που καταψήφισαν, που λαμβάνουν χώρα τα καπρίτσια τους και ο ετσιθελισμός τους και δεν κοιτάζουν το συμφέρον του τόπου», είπε.

Πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να γίνονται λαϊκισμοί μέσα στη Βουλή, για να σημειώσει ότι αν κατέρρεε ο Συνεργατισμός και η Ελληνική Τράπεζα δεν θα είχε αυτός ο λαός και ο τόπος κανένα όφελος.

Παραίτηση Γενικού Εισαγγελέα

Κληθείς να σχολιάσει τη σημερινή παραίτηση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Πέτρου Κληρίδη, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου είπε: «Νομίζω ότι έφευγε, δεν υπέβαλε παραίτηση. Μάλλον την άδεια του επρόκειτο να κάνει και θεώρησε καλόν να υποβάλει παραίτηση. Ήταν τοις πάσης γνωστό ότι έφευγε ο Γενικός Εισαγγελέας. Είναι γνωστός και φίλος. Του εύχομαι ότι καλό να δώσει ο Θεός για τον ίδιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα