Ξυλοφόρτωσαν αστυνομικό στο Καϊμακλί

16:06 26/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Γύρω στις 2.55 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ομορφίτας, βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν έξω από υποστατικό τέσσερα πρόσωπα να συζητούν έντονα μεταξύ τους και να φωνάζουν.

Ενώ τα μέλη της Αστυνομίας είχαν πλησιάσει για να διαπιστώσουν εάν υπήρχε οποιοδήποτε πρόβλημα, ένας από τους παρευρισκομένους άρχισε να φωνάζει του μέλους της Αστυνομίας και να προκαλεί ανησυχία, ενώ δεύτερο πρόσωπο εξύβρισε τα μέλη της Αστυνομίας και στη συνέχεια αποχώρησε από την περιοχή.

Στη συνέχεια και ενώ ο αστυφύλακας προσπαθούσε να σημειώσει τα στοιχεία των πιο πάνω

προσώπων, δέχθηκε επίθεση από ένα πρόσωπο, το οποίο τον κτύπησε στην πλάτη. Ο αστυφύλακας ανέσυρε το υπηρεσιακό του ρόπαλο για να αμυνθεί και τότε δεύτερο πρόσωπο τον ακινητοποίησε από πίσω, δίνοντας την ευκαιρία στο πρώτο πρόσωπο να τον κτυπήσει ξανά στο πρόσωπο.

Ο αστυφύλακας στην προσπάθεια του να αμυνθεί ανέσυρε και το υπηρεσιακό του σπρέι, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο αστυφύλακας μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, του παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας μέχρι 28/12.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα