Ξύπνησαν δίπλα σε… πιγκουίνο!

08:02 21/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αντιμέτωποι με τον αυστραλιανό νόμο θα βρεθούν τρεις νεαροί Βρετανοί, η οποίοι μετά από μία ξέφρενη νύχτα και αρκετό αλκοόλ γύρισαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τος με λάφυρο… έναν πιγκουίνο.

Οι περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές αλλά σύμφωνα με τους φύλακες του πάρκου Sea World, οι νεαροί μπήκαν στο χώρο και υπό την επίρροια του αλκοόλ γδύθηκαν, μένοντας με τα εσώρουχα με σκοπό να δροσιστούν, κολυμπώντας με τα δελφίνια.

Τι έγινε κανείς δεν

ξέρει και μάλλον δε θα μάθει γιατί και οι ίδιοι δεν είναι σε θέση να θυμηθούν τα ακριβή γεγονότα της νύχτας που έζησαν. Το μόνο που μπορούν να εξιστορήσουν είναι πως βρέθηκαν το επόμενο πρωί στο διαμέρισμά τους που είχαν νοικιάσει στο Queensland, με νέο κατοικίδιο, έναν πιγκουίνο!

Ένας από τους νεαρούς, ηλικίας 18,20 και 21 ετών, εμφανίστηκε στην τηλεόραση της Αυστραλίας και αναγνώρισε πως επρόκειτο για ένα μεγάλο λάθος. ”Λυπούμαστε για όλη τη φασαρία που προκαλέσαμε”, δήλωσε μετανιωμένος.

Οι τρεις όταν συνήλθαν και συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί, άφησαν τον πιγκουίνο ελεύθερο σε ένα κανάλι στη γύρω περιοχή. Για καλή του τύχη τον ανακάλυψαν δύο περαστικοί και τον έσωσαν, πηγαίνοντας τον πίσω στο πάρκο. ”Ήταν βέβαιο πως δε θα επιβίωνε μόνος του γιατί γεννήθηκε και μεγάλωσε στην αιχμαλωσία” δήλωσε ένας από τους υπεύθυνους του πάρκου.

”Είδαμε τον Dirk τον πιγκουίνο, να βγαίνει με τεράστια ταχύτητα από το νερό. Τον κυνηγούσε ένας σκύλος και αποφασίσαμε να τον σώσουμε” δηλώνουν οι περαστικοί που τον επέστρεψαν στο ”σπίτι” του.

Εκπρόσωπος του θαλάσσιου πάρκου είπε πως ο Dirk είναι τυχερός που ζει.

Εντωμεταξύ η αστυνομία ανακάλυψε τους τρεις δράστες από τις αναρτήσεις τους στο Facebook, οι οποίοι περηφανεύονταν για τα κατορθώματά τους εκείνη τη νύχτα. Η δίκη τους είναι προγραμματισμένη για τις 2 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα