ΥΠΑΜ: Το περίσσευμα τροφίμων της ΕΦ σε δυσπραγούντες

16:33 29/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Υπουργός Άμυνας Φώτης Φωτίου δήλωσε τη Δευτέρα ότι η Εθνική Φρουρά δηλώνει παρούσα στην προσπάθεια στήριξης των πολιτών που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση, προσθέτοντας ότι «είναι η ώρα που όλοι μας πρέπει να δείξουμε τον πατριωτισμό και την αλληλεγγύη μας».

Σε δήλωση στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησε με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Στυλιανό Νάση σε στρατόπεδα για να ευχηθεί στους Εθνοφρουρούς με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, ο Υπουργός Αμυνας δήλωσε συγκινημένος επειδή, όπως

ανέφερε, από όλα τα στρατόπεδα στρατευμένα παιδιά απηύθυναν έκκληση ώστε μέρος των τροφίμων που χρησιμοποιούν για τις ανάγκες τους να δίνεται στους συμπατριώτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Κληθείς να διευκρινίσει κατά πόσο η Εθνική Φρουρά επεξεργάζεται σχέδιο ή πρόγραμμα ώστε το περίσσευμα των τροφίμων που υπάρχει στα στρατόπεδα να διοχετεύεται στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, ο κ. Φωτίου είπε ότι ζήτησε από το ΓΕΕΦ, όπως μετά από το Πάσχα αναζητηθεί η διαδικασία ώστε με τη βοήθεια των οργανωμένων συνόλων το περίσσευμα να δίνεται στις χιλιάδες των συμπατριωτών μας που το έχουν ανάγκη.

Πρόσθεσε ότι πέραν τούτου γίνεται μια προσπάθεια ώστε η Εθνική Φρουρά να βοηθήσει αυτά τα οργανωμένα σύνολα με έμψυχο υλικό ή και με οχήματα, ώστε να δοθεί η στήριξη και σε αυτούς τους ανθρώπους που επιτελούν ένα εξαιρετικό έργο αυτές τις δύσκολες μέρες». – See more at: http://www.cna.org.cy/webnews.asp?a=d175ed68c61d4a49bf99e5abcedb7b64#sthash.osNWcN52.dpuf

Keywords
Τυχαία Θέματα