Υπό βροχή η είσοδος του Βασιλιά Καρνάβαλου στη Λεμεσό

21:01 16/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η ξαφνική έντονη βροχόπτωση σημάδεψε απόψε την επίσημη είσοδο του Βασιλιά Καρνάβαλου στο κέντρο της Λεμεσού, αναγκάζοντας πολλούς να εγκαταλείψουν πρόωρα το πρώτο καρναβαλίστικο ξεφάντωμα.

Λίγο πριν, ο γνωστός καρναβαλιστής Δώρος Ιερόπουλος, ως Μέγας Ναπολέων, παρέλαβε το σκήπτρο του από την περσινή Βασίλισσα των Αμαζόνων και ακολούθησε ρίψη πυροτεχνημάτων.

Απευθυνόμενος στο κοινό, ο νέος Βασιλιάς Καρνάβαλος υποσχέθηκε, χαριτολογώντας, ότι θα διώξει όλους τους πολιτικούς και θα κυβερνήσει αυτός, αλλά και ότι θα τυπώσει χαρτονομίσματα του ευρώ για να επιλύσει

τα προβλήματα της οικονομίας.

Σε χαιρετισμό του εξάλλου, ο Δήμαρχος Λεμεσού Ανδρέας Χρίστου ευχαρίστησε τους Λεμεσιανούς που, ”χωρίς να σκεφτούν κόπο και έξοδα, είναι σήμερα μαζί μας μασκαρεμένοι, έτοιμοι με διάθεση και αισιοδοξία για το αύριο, για να γιορτάσουμε και αυτό το Καρναβάλι”.

”Εχω τη βεβαιότητα ότι το Καρναβάλι 2012 θα μένει στην ιστορία από την τεράστια συμμετοχή και την πολύ μεγάλη προσέλευση από όλες τις πόλεις αλλά και από το εξωτερικό”, είπε ο κ. Χρίστου και κάλεσε όλους να στείλουν το ”μήνυμα της Λεμεσού, το μήνυμα της διασκέδασης, της αισιοδοξίας για τη ζωή, της αγάπης για μια ωραιότερη πόλη”.

Ακολούθησε, υπό βροχή, η καθιερωμένη παρέλαση του άρματος του Βασιλιά Καρνάβαλου και της συνοδείας του, των Κανταδόρων της ΕΔΟΝ, των Κανταδόρων “Μοντέρνοι Καιροί”, τη Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, την ομάδα κρουστών Batucinio, τις Μαζορέττες Λεμεσού Σώματος Κυπρίων Οδηγών, τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η παρέλαση θα καταλήξει στην Πλατεία Ηρώων όπου, καιρού επιτρέποντος, οι Λεμεσιανοί θα διασκεδάσουν και θα χορέψουν στους τρελούς ρυθμός του πρώτου καρναβαλίστικου χορού, με το συγκρότημα Forca Latino.

Keywords
Τυχαία Θέματα