Υποψήφιος ο Γ.Βαρνάβα για Αντιπρόεδρος της ΕΔΕΚ

13:42 20/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Αντιπροέδρου του Κ.Σ ΕΔΕΚ ανακοίνωσε ο Βουλευτής Αμμοχώστου της ΕΔΕΚ Γιώργος Βαρνάβα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εξαγγελίας, «λαμβάνοντας υπόψη τη μακρόχρονη παρουσία και προσφορά μου στο Κίνημα από διάφορες θέσεις , όπως του Πρόεδρου της Σοσιαλιστικής Νεολαίας ΕΔΕΝ Αμμοχώστου, επί σειρά ετών

μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Νεολαίας ΕΔΕΝ, του Προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής ΕΔΕΚ Αμμοχώστου, του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και του Πολιτικού Γραφείου του Κινήματος, όπως επίσης λαμβάνοντας υπόψη την μακρόχρονη προσφορά μου ως Βουλευτής του Κινήματος , έχω αποφασίσει όπως διεκδικήσω τη θέση του Αντιπροέδρου στο επικείμενο Παγκύπριο Τακτικό Συνέδριο».

Ο κ. Βαρνάβα μέσω της ανακοίνωσης, δήλωσε πως αισθάνεται έτοιμος να υπηρετήσει το ιστορικό σοσιαλιστικό κίνημα και από την ιδιαίτερα τιμητική θέση του Αντιπροέδρου με μοναδικό γνώμονα την προσφορά στο Κίνημα και στον τόπο.

«Πιστεύω ότι η συσσωρευμένη πείρα και συμμετοχή μου στα κομματικά και πολιτειακά δρώμενα θα βοηθήσουν το Κίνημα στην μετέπειτα μελλοντική του πορεία», κατέληξε ο κ. Βαρνάβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα