Ζημιές από τη χθεσινή μπόρα στην κατεχόμενη Λευκωσία

11:01 9/8/2012 - Πηγή: OnlyCY
Στην χθεσινή καλοκαιρινή μπόρα που έπληξε την κατεχόμενη Λευκωσία αναφέρονται σήμερα οι τ/κ εφημερίδες με την Κίπρις να γράφει ότι ήταν ξαφνική.

Ξεκίνησε γύρω στις 3 τα ξημερώματα και κράτησε για 45 περίπου λεπτά, όπως σημειώνεται, ήταν έντονη και προκάλεσε μικροζημιές, ενώ πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε λίμνες. Η εφημερίδα φιλοξενεί φωτογραφίες με κόσμο να κρατά ομπρέλες, τους πλημμυρισμένους δρόμους, τις αναποδογυρισμένες τέντες και τους τουρίστες που έτρεχαν να αγοράσουν σάλια για να καλύψουν τα κεφάλια τους.

Η «μετεωρολογική υπηρεσία», αναφέρει το δημοσίευμα, ο καιρός

θα είναι ζεστός και θα επικρατεί υγρασία με θερμοκρασίες 38-40 στο εσωτερικό και 34-36 στα παράλια, οι οποίες κοντά στις 15 Αυγούστου ενδέχεται να μειωθούν κατά δύο βαθμούς.

Σύμφωνα με την Γενί Ντουζέν η λαϊκή αγορά στην κατεχόμενη Λευκωσία (Παντοπωλείο, όπως είναι γνωστό) η οποία ανακαινίσθηκε πρόσφατα με χρήματα της ΕΕ και του προγράμματος ανάπτυξης των ΗΕ, πλημμύρισε επίσης από τη χθεσινή μπόρα με τους μαγαζάτορες να αντιδρούν διερωτώμενοι εάν μετά από μια σύντομη βροχή επικρατεί αυτή η κατάσταση, τί θα γίνει όταν έρθει ο χειμώνας.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα