IDRA KAYNE live στις 19 Απριλίου στις JUMPING FISH NIGHTS στο Σταυρό του Νότου


Το Jumping Fish επεκτείνει τις μουσικές δραστηριότητές του για τη νέαχρονιά, εγκαινιάζοντας τις Jumping Fish Nights κάθε δεύτερη Πέμπτη στην κεντρική σκηνή του Σταυρού τουΝότου.

Πρόκειται για βραδιές συναυλιών με πρωταγωνιστές τους καλλιτέχνες που έχειαναδείξει και στηρίξει το www.jumpingfish.gr οι οποίεςστο σύνολό τους θα αποτελέσουν μια ιδανική ευκαιρία για να έρθει το κοινό σεεπαφή με ό,τι καλύτερο
έχει να προσφέρει η σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή απόπλευράς ανερχόμενων ονομάτων και νέων δημιουργών με ενδιαφέρον, ενέργεια καικαινούργιες προτάσεις.

Η έβδομη Jumping Fish Night θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Απριλίου με την Idra Kayne. Μια δυναμική, funky απαίτηση γεμάτη αυτοπεποίθηση, το “Don’t Walk Away From Me” είναι το νέο Jumping Fish Song από το πρώτο ομώνυμο άλμπουμ της Idra Kayne που κυκλοφορεί από την ΕΜΙ. Η ερμηνεύτριά του με τηνεντυπωσιακή φωνή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από πατέρα Ουγκαντέζο καιμητέρα Ελληνίδα, σπούδασε για 15 χρόνια χορό (κλασσικό μπαλέτο και jazz) και φωνητική στην Ελλάδα και το εξωτερικό,συνέχισε με εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενώέχει υπάρξει και support act των DeLa Soul στο φεστιβάλ Meet The Streets. Έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως ο Ζακ Στεφάνου, οι NEBMA και οι Stavento, ενώ συμμετέχει και στοφημισμένο μιούζικαλ “Rent” στο Θέατρο Βεάκη.
Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ, τιμή στην οποίασυμπεριλαμβάνεται και ποτό, ενώ οι συναυλίες θα ξεκινούν στις 21:00.
Keywords
Τυχαία Θέματα