Remade Official Βιντεοκλίπ!

Ακούστε τους Remade σε ένα καινούριο τραγούδι,ακολουθεί και το Βίντεοκλιπ.

Λίγα Λόγια για τους Remade

Οι Remade, είναι ένα αγγλόφωνο alternative rock μουσικό σχήμα, με καταγωγή από την Χαλκίδα και έδρα την Αθήνα. Πρόκειται για μια παρέα 2 φίλων (Νίκος Παπαγεωργόπουλος- κιθάρες, Γιάννης Παπαθεοδώρου-φωνή) πλαισιωμένη από δύο μουσικούς (Σταμάτης Γιαννουκάκος -μπάσο, Τάσος Κηρύκος-ντραμς).

Πρόκειται για ένα μουσικό σχήμα, με έμφαση στην μελωδία του κάθε κομματιού, πειραματιζόμενο με φόρμες από ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιρροών (Bruce Springsteen, Pearl Jam, U2, Bon Jovi, Radiohead, Zakk Wylde). Πρόσφατα ολοκληρώθηκε το πρώτο τους άλμπουμ, με 11 αυθεντικές συνθέσεις, με τίτλο «The Spark». Η μουσική και ο στίχος προσπαθούν να αποτυπώσουν τις εμπειρίες και τη φαντασία των μελών πάντα όμως τοποθετημένα σε ένα κοινωνικό πλαίσιο.

Έχουν στο ενεργητικό τους, πολλές live εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της πρωτεύουσας με κορυφαία τα Six d.o.g.s και Passport, όπου είχαν την τιμή να ανοίξουν την συναυλία των θρυλικών Nightstalker αλλά και σε μικρότερες σκηνές της Αθήνα. Το συγκρότημα έχει λάβει μέρος επίσης σε αρκετά φεστιβάλ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, όπως Αθήνα (Αrtogether festival), Χαλκίδα (Arena festival), Τρίπολη (U.O.P Air Festival, Σχηματάρι (συναυλία για την ενίσχυση του χαμόγελου του παιδιού), Μεσοποταμία Καστοριάς (Goldenapple festival). Το συγκρότημα είχε επίσης μια τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή EscTv στην ΕΤ-1. Επίσης, αρκετοί συντάκτες σε ιντερνετικά περιοδικά έχουν ασχοληθεί με την μουσική τους καθώς και το περιοδικό Δίφωνο, με ενθαρρυντικά λόγια για το συγκρότημα.

Αυτή την περίοδο, παράλληλα με λάιβ εμφανίσεις, το συγκρότημα βρίσκεται σε αναζήτηση δισκογραφικής στέγης και εκπροσώπησης.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα